Fysiotherapie & Oefentherapie Rhenen/Elst

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tabaksweg 22 , 3921 CM Elst ut, Utrecht

E-mail

Over Fysiotherapie & Oefentherapie Rhenen/Elst

Fysio- & Oefentherapie Rhenen / Elst (U) wil een innoverende, dynamische en veelzijdige marktpartij zijn die anticipeert op de hulpvraag van zijn patiënten. We streven ernaar om een goede gesprekspartner te zijn, zowel naar andere disciplines als naar zorgverzekeraars en andere instellingen. Wij richten ons op een laagdrempelige en informele sfeer, waarbij kwaliteit, doelmatigheid en professionaliteit voorop staan.

Onze Missie
Fysio- & Oefentherapie Rhenen / Elst (U) streeft, naast de normen van de beroepsgroep, naar een hoge kwaliteit van paramedische zorg, waarbij de patiënt centraal staat. Samenwerking - interdisciplinair, multidisciplinair en met zorgverzekeraars - is een voorwaarde om adequate zorg te verlenen. Scholing en innovatie zijn hierbij noodzakelijk.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie & Oefentherapie Rhenen/Elst in Tabaksweg 22, Elst ut Utrecht 3921 CM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Elst ut Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Elst ut Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Elst ut Utrecht, 3921 CM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227903]