Gako Groenvoorziening

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Graaf Huibertlaan 41 B , 4121 EN Everdingen, Utrecht
Alblasserwaard, Vianen

E-mail

Over Gako Groenvoorziening

GAKO BIEDT KWALITEIT. Een professioneel hoveniersbedrijf en specialist in groenvoorziening. Onze enthousiaste manier van werken heeft geleidt tot tevreden klanten en een uitgebreide klantenkring.

TRADITIONEEL FAMILIEBEDRIJF
De naam GAKO is ontstaan uit de familienamen ‘DE GANS’ EN ‘KOOIJMAN’. Twee families met een hoge mate van betrokkenheid en de juiste instelling.

WAT DOEN WIJ?
Een tuin aanleggen wordt door ons netjes, flexibel en transparant op een uiterst deskundige manier uitgevoerd. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor onder andere:

Tuinontwerpen
Renoveren van uw bestaande tuin
Aanleggen van nieuwe tuinen
Onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin
Zaken als de aanleg van sierbestrating, gazons, beplanting, beschutting, vlonders, vijvers etc.
WERKZAAM IN HEEL NEDERLAND

De hoveniers van ons hoveniersbedrijf gebruiken de meest PROFESSIONELE MATERIALEN EN GEREEDSCHAPPEN, zodat wij altijd de juiste mensen op de juiste plaats neerzetten. Ons werkgebied is voornamelijk Zuid-Holland en de regio Utrecht, maar werken echter door geheel Nederland.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gako Groenvoorziening in Graaf Huibertlaan 41 B, Everdingen Utrecht 4121 EN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Everdingen Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Everdingen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Everdingen Utrecht, 4121 EN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826032]