Artsenpraktijk voor Homeopathie & Algemene Geneeskunde Stuut

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Groenekanseweg 172 , 3737 AK Groenekan, Utrecht
De Bilt, Vecht en Plassen

E-mail

Over Artsenpraktijk voor Homeopathie & Algemene Geneeskunde Stuut

In de homeopathie consult staat u als persoon centraal. Dat wil zeggen dat niet alleen de klachten van belang zijn, maar ook wat de relatie is tussen u als persoon en de klachten. Daarom wordt er aandacht besteed aan allerlei zaken die met uw klachten samenhangen. Bijv. wanneer zijn ze ontstaan, hoe ervaart u ze, wanneer worden ze erger, heeft u ze al eerder gehad etc. Andere zaken die aan de orde komen, zijn eerdere klachten, algemene kenmerken zoals voedingsvoorkeuren, uw lichamelijke reacties op weersomstandigheden etc.

Maar vooral belangrijk blijft tegen welke problemen u in het leven aanloopt, zodat uit eindelijk een middel gekozen kan worden, wat u niet alleen helpt om verlichting van uw klachten te geven, maar u tegelijkertijd helpt om op een gezondere wijze in het leven te staan.

Wat is homeopathie? De homeopathie maakt gebruik van het gelijkheidsbeginsel. Wanneer een gezond mens bijv. teveel kinine gebruikt, kan hij onder andere koorts met rillingen en geelkleurige diarrhee krijgen.

Als homeopathisch middel helpt het middel juist om dit soort klachten te behandelen. Dit is pas goed te begrijpen wanneer we ons realiseren dat ziekte en ziektesymptomen (onze klachten) niet hetzelfde zijn. Koorts en diarrhee zijn juist manieren waarop het lichaam probeert weer gezond te worden.

Dit natuurlijk genezingsproces ondersteunt de homeopathisch arts door een bij de symptomen en de persoon passend medicijn te kiezen.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do, Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Artsenpraktijk voor Homeopathie & Algemene Geneeskunde Stuut in Groenekanseweg 172, Groenekan Utrecht 3737 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Groenekan Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groenekan Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groenekan Utrecht, 3737 AK, Nederland

 • Goldbusiness.nl

  Ruigenhoeksedijk 21 a Groenekan Utrecht 3737 MP

 • Groenewegen

  Voordorpsedijk 34 Groenekan Utrecht 3737 BK

 • G.p. Poelma

  Nieuwe Weteringseweg 58 Groenekan Utrecht 3737 MD

 • Gtb

  Voordorpsedijk 29 a Groenekan Utrecht 3737 BL

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819504]