Klever BV Theo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Utrechtsestraatweg 19 A , 3481 LA Harmelen, Utrecht
Het Groene Hart, Woerden

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Klever BV Theo

Bij Theo Klever B.V. bent u aan het goede adres voor alle soorten grond-, weg- en waterbouwwerken. Ons team is gespecialiseerd in het reinigen van sloten, maaien van bermen, beschoeiingen zetten en onkruidbestrijding. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor baggerwerkzaamheden, verhuur van pontons en het leggen van kabels en leidingen.

Binnen ons familiebedrijf werken wij intensief samen met een enthousiast team vakmensen om dagelijks- en planmatig onderhoud uit te voeren voor gemeenten, aannemers, provincies, recreatie- en waterschappen en particulieren. Wij denken met u mee en voeren het werk efficiënt uit. Door onze jarenlange ervaring zijn we tevens in staat om onze klanten ten alle tijden van een juist en eerlijk advies te voorzien.

Voor ons staat het leveren van kwaliteit, het ontzorgen en meedenken met onze klanten voorop, tegen zo efficiënt mogelijke kosten zonder de flora en fauna uit het oog te verliezen. Wij geven onze mensen hierbij de ruimte om zich verder te ontwikkelen en te groeien. Samen met onze opdrachtgevers werken wij continu aan het verbeteren, optimaliseren en innoveren van de kwaliteit, service en onderhoud op lange termijn, zodat we het verschil maken voor nu en in de toekomst.

Theo Klever B.V. is al ruim 25 jaar een begrip in grond-, weg- en waterbouw. Met een veelzijdig eigen voertuigenpark en zeer bekwame medewerkers kunt u bij elk project rekenen op onze kennis, kunde, middelen en materialen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/TheoKleverBV

Categorieën: Agricultural Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Klever BV Theo in Utrechtsestraatweg 19 A, Harmelen Utrecht 3481 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Harmelen Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harmelen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harmelen Utrecht, 3481 LA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813807]