Kroon Firma

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gerverscop 1 , 3481 LT Harmelen, Utrecht
Het Groene Hart, Woerden

E-mail

Over Kroon Firma

Over Firma Kroon

De caravanstalling is eind jaren zestig opgestart door Gijs Kroon en Hans de Langen. Inmiddels word de stalling en onderhoud caravans gerund door Hans de langen en Cees Kroon. En heeft het agrarisch bedrijf plaats gemaakt voor volledig stalling en opslag bedrijf. De stalling bied plaats voor bagagewagen, vouwwagen, trailer, boot, motor, oldtimer, caravan, camper en alles waar u geen ruimte voor heeft.

Caravan Stalling

Wij hebben ruime plek voor uw caravan of camper, en door onze goede bereikbaarheid bent u altijd verzekerd van een fijne vakantie! Om niet te spreken van onze APK- en onderhouds service voor uw caravan. Wij zijn volledig gediplomeerd en gecertificeerd om dzez werkzaamheden aan uw caravan te verrichten.

Boten stalling

Uw zeilboot of kleine motorjacht kunt u zonder problemen bij ons stallen. Beschermd en droog de winter, om probleemloos weer te genieten van het volgende vaarseizoen.

Uw oldtimer?

Ook uw dierbare oldtimer staat bij ons veilig en droog, en als u weer wilt rijden, hebben wij hem zo weer voor u klaarstaan.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kroon Firma in Gerverscop 1, Harmelen Utrecht 3481 LT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Harmelen Utrecht, 3481 LT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814643]