Notaris van Solkema

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kloosterweg 6 A , 3481 XC Harmelen, Utrecht
Het Groene Hart, Woerden

E-mail

Over Notaris van Solkema

Ons notariskantoor ligt in de Randstad, tussen Woerden en Utrecht, op een steenworp afstand van één van de grootste Vinexlocaties van Nederland: Leidsche Rijn.

Van oudsher bedienen wij het hele gebied tussen Woerden en Utrecht, in de plaatsen Harmelen, Vleuten, De Meern en Haarzuilens, maar ook Kockengen, Breukelen en Maarssen.

Het kantoor is gevestigd aan de Kloosterweg 6A in Harmelen, een modern kantoor, voorzien van de meest innovatieve automatisering, zodat we onze klanten snel en adequaat van dienst kunnen zijn tegen concurrerende tarieven.

Door de diverse specialisaties van onze medewerkers op verschillende rechtsgebieden, kunnen wij u een helder en betrouwbaar advies geven over diverse juridische en fiscale onderwerpen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

15-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Is Notaris van Solkema in Kloosterweg 6 A, Harmelen Utrecht 3481 XC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Harmelen Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harmelen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harmelen Utrecht, 3481 XC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3739737]