Fietsen Eén Twee Drie: meer bezoekers, veel vernieuwingen en meer dan 3.000 kant-en-klare fietsroute

Fietsen Eén Twee Drie: meer bezoekers, veel vernieuwingen en meer dan 3.000 kant-en-klare fietsroute van Fietsen Eén Twee Drie

Door: Fietsen Eén Twee Drie  25-04-2008
Trefwoorden: Fietsen, Fietsroutes, Fietsrouteplanner

Bezoekersaantal
Het bezoekersaantal aan Fietsen Eén Twee Drie is het afgelopen jaar - ondanks het matige fietsweer - opnieuw flink omhoog gegaan. De groei varieert van 5 tot 7%. Het aantal 'pageviews' is de 6 miljoen overschreden. Het aantal paginaweergaves bedraagt nu exact 6.098.188. Dit is een stijging met 7,3% ten opzichte van 2006. Het aantal bezoeken is met 6,6 % gestegen tot 1.822.525. Ook het aantal unieke bezoekers is gestegen en wel met 5,3 %. Het bedraagt nu ruim 1,2 miljoen, om precies te zijn: 1.265.463. Deze cijfers zijn gebaseerd op de statistieken van Google Analytics, het speciale meetprogramma voor websites van de bekende zoekmachine Google. Gerrit Pruim, de man achter de website zegt hierover: "We zijn erg blij met deze cijfers. Anderen noemen ons vanwege deze bezoekersaantallen de marktleider op het gebied van fietsen, fietsroutes en fietsvakanties. Dat zullen we niet ontkennen".

Uitbreiding en vernieuwing
Fietsen Eén Twee Drie ondergaat op dit moment met het oog op het fietsseizoen van 2008 een groot aantal vernieuwingen en uitbreidingen.
* Naast de bestaande beginpagina's voor Nederland en Vlaanderen/België  - die gehandhaafd worden - wordt op ruime schaal een derde voorpagina geïntroduceerd, met als Europees internetadres: www.fietsen123.eu Deze site heeft een nieuwe lay-out.
* Onder de titel 'Fietsknooppuntennetwerk' wordt verder een uitgebreid overzicht van de actuele stand van zaken rond het zich uitbreidende fietsknooppuntensysteem in België en Nederland gegeven. Fietsen Eén Twee Drie telt inmiddels 179 kant-en-klare knooppuntroutes in België en Nederland.
* Een soortgelijk volledig overzicht is samengesteld over 'Fietsrouteplanners' in Nederland, België en Duitsland. Het gaat om routeplanners, die de fietser een route aangeven van straat A. naar straat B. Maar ook om routeplanners, die het mogelijk maken om achter de PC een recreatieve route uit te stippelen op basis van het fietsknooppuntensysteem.
* Sinds kort publiceert Fietsen Eén Twee Drie een speciale rubriek met tips over 'navigeren met GPS op de fiets'. U vindt er links naar 1.200 GPS-routes in België en Nederland, naar gespecialiseerde websites over de techniek van GPS, over de benodigde apparatuur en over GPS-cursussen.
* Het 'Gastenboek' is vernieuwd en zeer gemakkelijk toegankelijk gemaakt.
* Ook de maandelijkse poll is vernieuwd, waarbij niet meer gebruik hoeft te worden gemaakt van een gratis programma met hinderlijke reclame pop-ups. Op dit moment wordt onderzocht, in welke prijsklasse de bezoekers van de website een nieuwe fiets aanschaffen.

Recordaantal: meer dan 3.000 fietsroutes
Het totaal aantal fietsroutes op Fietsen Eén Twee Drie is de afgelopen maanden spectaculair gestegen. Er wordt nu een recordaantal van meer dan 3.000 kant-en-klare routes gepubliceerd. Ze kunnen volgens de 1-2-3 formule (kiezen, printen en fietsen!) direct vanaf internet worden gebruikt. Daarmee is de fietswebsite waarschijnlijk de grootste fietsroutewebsite ter wereld geworden. Gerrit Pruim zegt over alle vernieuwingen en de nieuwe routes: 'We zijn klaar voor het fietsseizoen 2008. Laat het mooie fietsweer maar komen!'

Links
* Europese beginpagina van Fietsen Eén Twee Drie: www.fietsen123.eu  
* Overzicht Fietsknooppuntennetwerk: www.fietsknooppuntennetwerk.nl  
* Overzicht Fietsrouteplanners: www.fietsen.123.nl/fietsrouteplanners.htm  
* Overzicht Fietsen met GPS: http://www.fietsen.123.nl/gpsmetpocketpc.htm  
* Gastenboek: http://www.fietsen123.eu/index.php?option=com_wrapper&Itemid=89
* Poll: http://www.fietsen.123.nl/poll.htm  
* Overzicht van alle meer dan 3.000 fietsroutes: http://www.fietsen.123.nl/fietsroutes.htm

Trefwoorden: Fietsen, Fietsknooppuntennetwerk, Fietsrouteplanner, Fietsroutes, Fietvakanties, Gps-fietsroutes,

Contact Fietsen Eén Twee Drie

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share