Huischef

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Boetzelaerlaan 3 , 3828 NW Hoogland, Utrecht
Amersfoort, Gelderse Vallei

E-mail

Over Huischef

Een walking dinner te Amersfoort of omgeving Utrecht organiseren? Dan ben je gegarandeerd op zoek naar Wido Zembsch (Huischef) en zijn culinaire team. Wido is namelijk gespecialiseerd in walking dinners en is gevestigd te Amersfoort. De walking dinners van Wido hebben het absolute “wauw” effect en zijn home made, creatief, van top kwaliteit en zeer verrassend.

Het team van Huischef is gepassioneerd en Wido Zembsch zelf volgde naast zijn koksopleiding een opleiding patisserie. Dit zie je terug in de prachtige gerechten die vol details zitten. Top kwaliteit die ze bij Huischef telkens weer weten te bereiken.

Naast prachtige walking dinners kun je bij Wido en zijn team terecht voor een BBQ van de Big Green Egg, een vorkjes diner, amuse diner, buffet, hight tea, high wine, live cooking of verzorgen ze je luxe catering hapjes

Openingstijden

Ma
-
Di - Za
-
Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

06-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/huischef.nl/
Twitter: https://twitter.com/huischef

Categorieën: Caterers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Huischef in Van Boetzelaerlaan 3, Hoogland Utrecht 3828 NW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hoogland Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoogland Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoogland Utrecht, 3828 NW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3749924]