Men-U

Men-U van Kapsalon Paul

Door: Kapsalon Paul  24-12-2011
Trefwoorden: Online Bestellen, Online Winkel, Openingstijden

Tien tips voor een geweldig scheerresultaat!

  1. Ideaal is om eerst een douche te nemen, maar zorg er zeker voor dat je het gezicht even afspoelt met warm water zodat de haartjes zijn verzacht. Scheer nooit op een koude huid en gebruik nooit scheerproducten op een droge huid.
  2. Gebruik een kwalitatieve scheerborstel zoals kappers dat ook doen ( zoals de Men- U Barbier:). Dit zorgt ervoor dat de haartjes recht op gaan staan zodat je makkelijker kunt scheren. Verder zorgt het ervoor dat de huid zachter is, wat zorgt voor minder irritatie.
  3. Gebruik een scheercream Een scheercrème laat een dun (siliconen) beschermlaagje achter op de huid om een optimale structuur van de huid te creëren, zodat de huid minder snel beschadigt en er minder scheerwondjes ontstaan. Ook verzacht de crème de haartjes, zodat het scheren zonder trekkend gevoel verloopt. Hoe beter de scheercrème geconcentreerd is, hoe beter het contact van het scheermes op de huid, hierdoor gaat de scheermes langer mee.
  4. Breng de scheercrème met de scheerborstel op een circulerende manier aan. Eindig met de richting van de haartjes omhoog zodat ze zo ver mogelijk van de huid zijn.
  5. Gebruik altijd een scheermes van goede kwaliteit, met scherpe mesjes en spoel het regelmatig af onder warm water. Een schoon scheermes zorgt voor een beter resultaat. Het is van essentieel belang dat de mesjes niet verstopt raken met scheercrème of haartjes.
  6. Het beste is om met de richting van de baardgroei mee te scheren, startend aan de zijkanten, dan de snor en als laatste de kin. Het gebied bij de kin is het lastigst, en door dit als laatste te doen is de scheer crème al goed ingewerkt.
  7. Als u sommige delen nog iets korter wil scheren, smeer dan een nieuwe hoeveelheid scheercrème op dat stukje huid. Scheer nooit zonder scheercrème.
  8. Na het scheren, wanneer de huid het meest kwetsbaar is, spoel je de huid af met warm water en gebruik je een face cleaner. Een face cleaner zorgt ervoor dat de huid goed gereinigd wordt wat irritaties, verstoppingen en ontstekingen voorkomt en de huid zich kan herstellen van de scheerbeurt. Door de huid goed te reinigen zal de huid stralen als nooit te voren.
  9. Spoel dit alles af met warm water en dep de huid droog met een schone handdoek.
  10. Eindig met een aftershave of moisturiser. De Men- U facial moisturiser lift: is een aftershave en moisturiser in één is.

Trefwoorden: Drogehuid, Full-cervise, Gratis, Haar, Haar Knippen, Hair, Kap(salons), kapper paul hoogland, kapper paul hoogland openingstijden, kapsalon hoogland, Kapsalon Paul, Kapsalon Paul Amersfoort, Kapsalon Paul Hoogland, Kapsalons, Knipsalon, Men-U, Moser tondeuzes, Natscheren, Online Bestellen, Online Winkel, Online Winkelen, Openingstijden, openingstijden kapper paul hoogland, paul hoogland, Phiipsshave, Promotie Artikel, Scheerkwasten, Scheren, Styling producten, Vero scheerkwasten, vettehuid, vof kapsalon paul hoogland, voor niks,

Andere producten en diensten van Kapsalon Paul

Joico van Kapsalon Paul thumbnail
17-10-2015

Joico

Joico staat garant voor mooi en gezond haar! Joico maakt gebruik van de best mogelijke ingrediënten, stelt zeer hoge kwaliteitseisen en garandeert de gezondheid van je haar. Je haar wordt van binnenuit gevoed, gerepareerd en gestructureerd. Creëer gezond, sterk en glanzend haar met de ultra verzorgende productlijnen van Joico: Joico K-Pak, Silk Result, Moisture Recovery, Body Luxe, Color Endure, Daily Care en Smooth Care.


25-07-2012

Kapsalon Paul

Welkom op onze website. De kapsalon die zich nog steeds kan onderscheiden van de rest, door toch up to date te blijven met de verschillende knip, kleur en andere behandelingstechnieken van deze tijd. U voelt zich dan ook altijd op u gemak als klant, en bent hier hartelijk welkom in onze salon waar de prijs even vriendelijk is als wijzelf. ‘Mooi zijn is voor velen authentiek zijn , doen wat bij je past, dragen wat je staat en blij zijn met jezelf.


American Crew van Kapsalon Paul thumbnail
22-12-2011

American Crew

       AMERICAN CREW FOR MEN ONLY Producten moeten effectief zijn, eenvoudig te gebruiken en snel werken. Zo ontstond AMERICAN