Tech Hulp Elektrotechniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zandkamp 137 , 3828 GJ Hoogland, Utrecht
Amersfoort, Gelderse Vallei

E-mail

Over Tech Hulp Elektrotechniek

Tech Hulp Elektrotechniek in Hoogland is een klein maar goed geoutilleerd erkend elektrotechnisch installatiebedrijf in omgeving Hoogland Amersfoort. De eigenaar, Jan Willem Landman, is gediplomeerd elektrotechnisch en beveiligingsinstallateur. Ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem en Flevoland. Mede dankzij de moderne meetapparatuur en jarenlange ervaring is het vrijwel altijd mogelijk de oorzaak van een elektrische of cv-storing te achterhalen.
Daarnaast heeft Tech Hulp ruime ervaring op loodgietersgebied. Aanleg van water, gas, cv en riolering gebeurt op ouderwets degelijke wijze met de modernste gereedschappen en materialen.

Dankzij de samenwerking met gemotiveerde vakmensen, zoals een stukadoor, timmerman, schilder en tegelzetter, is het mogelijk om ook grotere verbouwingen aan te pakken. Ook zijn er afspraken over vervanging bij afwezigheid.

Tech hulp verzorgt met name:
Installatie en reparatie elektrische installaties. Ook krachtstroom.
Verhelpen van storingen. Snelle service en vakkundig advies.
Aanleg gas, water, CV. Bijv. bij een verbouwing aan keuken of badkamer.
Netwerk, ADSL, internet, glasvezel.
Domotica (huisautomatisering).
Onderhoud CV.
Groepenkast, aardlekschakelaar, meterkast.
Controle, inspectie en advies bij aan/verkoop woning.

Geen installatie is hetzelfde. Elke elektrische installatie is een stuk maatwerk die het nodige vakmanschap vereist. Zelf sleutelen aan een installatie of dit door een kennis laten doen kan risico's met zich meebrengen die levensgevaarlijk kunnen zijn. Wilt u zelf een deel van het werk doen, dan denkt Tech Hulp met u mee en helpt u in de doolhof van mogelijkheden en voorschriften.

Tech Hulp installeert en onderhoudt vakkundig bijna alles waar elektrische bedrading aan zit.

Een aantal voorbeelden:

■Vervangen groepenkast (stoppenkast). Meestal neemt die minder ruimte in en hebt u meer mogelijkheden. Net de moderne automaten ziet u direct wanneer een groep is uitgeschakeld. Bij stoppen is dat niet altijd even duidelijk.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Tech-Hulp-Elektrotechniek-1697582137143657/

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tech Hulp Elektrotechniek in Zandkamp 137, Hoogland Utrecht 3828 GJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hoogland Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoogland Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoogland Utrecht, 3828 GJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815007]