Meubelverhuur

Meubelverhuur van C-Style Concepts

Door: C-Style Concepts  25-03-2011
Trefwoorden: Interieur, Woninginrichting, Kleuradvies

Niet ingerichte woningen zijn lastig te verkopen. Potentiële kopers kunnen afmetingen niet inschatten en zich vaak moeilijk voorstellen hoe uw lege huis er uitziet als er meubels in staan en het sfeervol is ingericht. Met huurmeubels en goede accessoires trekt uw interieur de aandacht en uw woning ziet er bewoond en aantrekkelijk uit. C-Style Concepts kan ook tijdelijke opslag van meubels verzorgen in een professionele opslagruimte met korting.

Trefwoorden: Huis Te Koop, Huis Verkopen, Interieur, Interieur Advies, Interieur Styling, Interieurfotografie, Interieurstylist, Kleuradvies, Metamorfose, Meubelverhuur, Restylen, Restyling, Style, Styling, Stylist, Verkoop Woning, Verkoopstyling, Verkoopstylist, woning fotografie, Woninginrichting

Andere producten en diensten van C-Style Concepts

09-01-2013

Interieuradvies

C-Style Concepts helpt je met interieuradvies , nieuwe ideeën en inspiratie. Samen kijken we naar je wensen en mogelijkheden om


interieurfotografie van C-Style Concepts thumbnail
01-04-2011

interieurfotografie

Goede foto's van uw woning zijn van groot belang. C-Style Concepts weet waar goede interieurfoto’s aan moeten voldoen. Na de styling maakt de stylist, indien gewenst, zelf de foto’s. De woning wordt zo optimaal gepresenteerd door sterke punten te accentueren en de sfeer goed te laten zien. Potentiële kopers moeten de mogelijkheden van uw woning gaan zien.


verkoopstyling van C-Style Concepts thumbnail
25-03-2011

verkoopstyling

Het doel van verkoopstyling is om de inrichting van de woning optimaal te presenteren en de sterke punten eruit te lichten. Door dit te combineren met de juiste accessoires, straalt uw huis de juiste sfeer uit en valt deze meteen op. Potentiële kopers moeten zich thuis voelen in de woning en in gedachte hun eigen meubels erin kunnen plaatsen.