A-kilo en MaxFit slaan handen ineen

A-kilo en MaxFit slaan handen ineen van A-kilo Voedings- En Gewichtspraktijk

Door: A-kilo Voedings- En Gewichtspraktijk  17-04-2007
Trefwoorden: Afvallen, Sportschool, Sportief

A-Kilo staat voor Afvallen Kan Ik Lekker Ook. Viola heeft voor MaxFit gekozen, omdat zij de sfeer van de sportschool gezellig en informeel ervaart. Rick Kuenen van MaxFit vindt het heel belangrijk dat Viola werkt me een gezond en verantwoord voedingsadvies waar geen poeders, pillen of shakes aan te pas komt. A-Kilo is een onafhankelijke voeding- en gewichtspraktijk. Het voordeel van praktijk houden bij MaxFit is de mogelijkheid tot het leveren van maatwerk, namelijk de combinatie van bewegen en een gezond voedingspatroon. Iedereen, dus ook niet leden van MaxFit, kan bij Viola terecht.

Viola is gewichtsconsulente en ze is opgeleid om klanten te begeleiden in het afvallen of aankomen. Verder geeft ze ook gezonde voedingsadviezen aan mensen die niet af willen vallen, maar zich wel een gezond voedingspatroon willen aanmeten. Als consulente geeft Viola de klant tips en adviezen om meer te bewegen. Een gewichtsconsulent begeleidt alleen gezonde mensen, in tegenstelling tot een diëtiste die ook mensen met gezondheidsproblemen mag begeleiden. De kosten die een klant maakt voor een gewichtsconsulent worden door steeds meer zorgverzekeraars vergoed. A-Kilo is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN), dit is een voorwaarde voor vergoeding en het waarborgt kwaliteit.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.a-kilo.nl. Telefonisch contact opnemen met Viola kan via: 06 - 430 511 36 (KV)

Trefwoorden: Aankomen, Afvallen, A-kilo, Gewichtsconsulente, Sportief, Sportschool, Vergoed, Voedingspatroon, Zorgverzekeraars,

Contact A-kilo Voedings- En Gewichtspraktijk

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share