Afvallen in groepsverband

Door: A-kilo Voedings- En Gewichtspraktijk  11-08-2011
Trefwoorden: Afvallen, Afslanken, Gewicht

Iedere maandagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur is het mogelijk om u aan te sluiten bij het afvallen in groepsverband. Locatie: Boerderij Nieuwoord, Notengaarde 3 te Houten. Graag vooraf een telefonische aanmelding.

Trefwoorden: Afslanken, Afvallen, Gewicht, Gewichtsconsulente, Slankclub

Contact A-kilo Voedings- En Gewichtspraktijk

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van A-kilo Voedings- En Gewichtspraktijk

16-10-2007

"Start Slank met A-Kilo" binnenkort bij gewichtsconsulente Viola Vernooij

A-Kilo start binnenkort met een wekelijkse inloop slankclub, "Start Slank met A-Kilo" onder persoonlijke begeleiding van gediplomeerd gewichtsconsulente Viola Venooij uit Houten (Utrecht).


18-04-2007

Maak vrijblijvend kennis met de gewichtsconsulente van A-Kilo

Wilt u graag afvallen en/of gezonder eten? Maak dan nu gebruik van de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met de gewichtsconsulente van A-Kilo in Houten.


A-kilo en MaxFit slaan handen ineen van A-kilo Voedings- En Gewichtspraktijk thumbnail
17-04-2007

A-kilo en MaxFit slaan handen ineen

HOUTEN - Viola Vernooy is met haar bedrijf A-Kilo ingetrokken bij sportschool MaxFit. Beide bedrijven werken zelfstandig en onafhankelijk van elkaar, maar hebben wel een overeenkomst gesloten, waar de klant van kan profiteren. Afvallen en/of aankomen is een kwestie van sportief bewegen en een juist voedingspatroon. Klanten van A-Kilo krijgen tien procent korting op een maandabonnement van MaxFit en omgekeerd.


Beroepsvereniging adviseert succesvol afvallen bij erkend gewichtsconsulent van A-kilo Voedings- En Gewichtspraktijk thumbnail
27-03-2007

Beroepsvereniging adviseert succesvol afvallen bij erkend gewichtsconsulent

HOUTEN - Wie zijn overgewicht wil aanpakken wil graag ook een blijvend resultaat. De Beroepsvereniging ziet er op toe dat haar leden werken volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. Dat wil zeggen: géén wonderdiëten, géén hongerlijden, géén dure maaltijdvervangers of twijfelachtige afslankpillen.