Dalende prijzen solar producten

Door: A-solar  05-04-2011
Trefwoorden: Solar, Powerpack, Solar Lamp

De aandelenkoersen van bedrijven die actief zijn in zonne-energie zijn flink omhoog gegaan sinds de natuurrampen in Japan. Volgens diverse beleggers zou zonne-energie het alternatief voor kernenergie kunnen worden. Een grote onderneming op het gebied van zonne-energie zag haar aandelen in maart met meer dan 15% stijgen. Velen vragen zich af of het eeuwige alternatieve energiebelofte eindelijk is ingewisseld of het ijdele hoop is.

In 2011 zal het nog beter gaan in de solar branche, dankzij de grotere vraag uit Japan en de Verenigde Staten. Japanse bedrijven in de alternatieve energie geven aan geen last te hebben gehad van de tsunami, omdat ze in het zuiden van Japan zitten. Omdat Japan zich voorlopig concentreert op de wederopbouw zal de vraag naar Japanse zonnepanelen in eigen land minder worden.

Zonne-energie is steeds meer een alternatief aan het worden omdat de prijzen voor olie en gas alleen maar aan het stijgen zijn en de opwekkingskosten van zonne-energie en de prijzen van zonnepanelen, solar tuinverlichting, solar lamp en powerpack aan het dalen zijn.

Trefwoorden: Powerpack, Solar, Solar Lamp, Solar Tuinverlichting,