iPhone oplader: Overal moeiteloos opladen

Door: A-solar  24-11-2011
Trefwoorden: Powerpack, Iphone Oplader

De iPhone’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als het om moderne mobiele telefoons gaat. Van jong tot oud, de iPhone is populair onder alle leeftijdsgroepen. Er is daardoor ook behoefte aan informatie over het gebruik ervan. Een van de belangrijkste informatie is nl. op welke manieren de iPhone op te laden is.

Er zijn een aantal mogelijke manieren om de iPhone op te laden. De meest voor de hand liggende manier is via het stopcontact. Met een internationaal adapter kan men zonder problemen op vakantie genieten van de iPhone. De iPhone heeft meerdere mogelijke aansluitpunten. Een andere mogelijk aansluitpunt is via de USB poort. Men kan de iPhone dan koppelen met de USB poort van bijvoorbeeld de computer of laptop. Omdat de USB wereldwijd hetzelfde is hoeft men zich geen zorgen te maken om enige adapter nog over de elektrische spanning op vakantie.

Een andere optie is opladen met de iPhone oplader. De powerpack van de oplader zorgt ervoor dat de telefoon zonder stroom moeiteloos en overal opgeladen kan worden.

Trefwoorden: Iphone Oplader, Powerpack

Andere producten en diensten van A-solar

22-02-2013

Ipad oplader handige accessoire

Een iPad oplader, maar ook diverse bescherm hoesjes in tal van kleuren en prints. Ook een mooi en licht powerpack kan behoren tot de mogelijkheden.


22-04-2012

Handige informatie voor het gebruik van een Ipad oplader

Het gebruik van een Iphone of een Ipad is steeds aan het toenemen. Het gebruik van deze gadgets eist ook


22-03-2012

Solar powerpack handig als je op reis gaat

Tegenwoordig is het mogelijk om je mobiele telefoon of andere elektrische apparaten op te laden met een solar powerpack oplader.


16-02-2012

Solar tuinverlichting goedkoop en duurzaam

Huiseigenaren hebben vaak de behoefte aan het brengen van sfeer in hun tuin. Bij het aankleden van de tuin hoort


20-07-2011

Campingkookstel ook geschikt als iPhone charger

De iPhone club heeft een camping kookstel uitgevonden die gelijktijdig geschikt is als iphone charger en ipad oplader. Met dit


30-06-2011

Solar bikini oplader

De solar skibroek is een skibroek met zonnepanelen, zeer handig voor het opladen van je telefoon wanneer je op de


05-04-2011

Dalende prijzen solar producten

De aandelenkoersen van bedrijven die actief zijn in zonne-energie zijn flink omhoog gegaan sinds de natuurrampen in Japan. Volgens diverse