Solar bikini oplader

Door: A-solar  30-06-2011
Trefwoorden: Solar, Iphone Oplader, Solar Tuinverlichting

De solar skibroek is een skibroek met zonnepanelen, zeer handig voor het opladen van je telefoon wanneer je op de piste staat. Zo bestaat er ook een solar rugzak en iphone oplader voor het opladen van apparaten en smartphones en solar tuinverlichting.

De nieuwste rage voor de zomer is de solar bikini, hiermee kun je heel de dag zorgeloos rondhangen op het strand met je iphone of ipod zonder dat de batterijen leeg worden. Je hoeft  met zo een bikini geen extra Iphone oplader overal mee te sjouwen. Zo een bikini is uitgevoerd met tientallen fotovoltaische stripjes, die met elkaar in verbinding staan door een geleidend draadje. Aan het uiteinde van het draadje is er een usb-poortje, waaraan je een camera, smartphone, mp3 speler kunt aansluiten en opladen. Met de solar bikini kun je gewoon een duikje nemen. Voor de heren heeft de solar strandgoed ontwerper nog veel meer in petto. 

Trefwoorden: Iphone Oplader, Solar, Solar Tuinverlichting

Andere producten en diensten van A-solar

22-02-2013

Ipad oplader handige accessoire

Een iPad oplader, maar ook diverse bescherm hoesjes in tal van kleuren en prints. Ook een mooi en licht powerpack kan behoren tot de mogelijkheden.


22-04-2012

Handige informatie voor het gebruik van een Ipad oplader

Het gebruik van een Iphone of een Ipad is steeds aan het toenemen. Het gebruik van deze gadgets eist ook


22-03-2012

Solar powerpack handig als je op reis gaat

Tegenwoordig is het mogelijk om je mobiele telefoon of andere elektrische apparaten op te laden met een solar powerpack oplader.


16-02-2012

Solar tuinverlichting goedkoop en duurzaam

Huiseigenaren hebben vaak de behoefte aan het brengen van sfeer in hun tuin. Bij het aankleden van de tuin hoort


24-11-2011

iPhone oplader: Overal moeiteloos opladen

De iPhone’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als het om moderne mobiele telefoons gaat. Van jong tot oud,


20-07-2011

Campingkookstel ook geschikt als iPhone charger

De iPhone club heeft een camping kookstel uitgevonden die gelijktijdig geschikt is als iphone charger en ipad oplader. Met dit


05-04-2011

Dalende prijzen solar producten

De aandelenkoersen van bedrijven die actief zijn in zonne-energie zijn flink omhoog gegaan sinds de natuurrampen in Japan. Volgens diverse