Solar tuinverlichting goedkoop en duurzaam

Door: A-solar  16-02-2012
Trefwoorden: Powerpack, Solar Tuinverlichting

Huiseigenaren hebben vaak de behoefte aan het brengen van sfeer in hun tuin. Bij het aankleden van de tuin hoort daar ook verlichting bij. Ook voor die huiseigenaren die willen genieten van een mooie tuinverlichting in de avonduren. Het gebruik van solar tuinverlichting kan ideaal zijn. Een groot voordeel van solar tuinverlichting is dat er natuurlijk geen lichtnet aanwezig hoeft te zijn in de tuin. Er is geen noodzaak om elektrische bedradingen in de tuin aan te leggen voor het aanvoeren van stroom tot de lichtpunten. De andere kant van de medaille is dat de zonnecellen van de solar tuinverlichting altijd in het zonlicht moet staan. De lichtsterkte en verlichtingstijd zijn afhankelijk van het totaal opgeleverde hoeveelheid energie. Solar tuinverlichting komt vaak met batterijen, ook wel bekend als powerpack, voor het opslaan van energie. Los van het feit dat solar tuinverlichting scheelt in de aanleg van elektrische netwerken in de tuin en dus kosten, kost zonne-energie geen geld.

Trefwoorden: Powerpack, Solar Tuinverlichting

Andere producten en diensten van A-solar

22-02-2013

Ipad oplader handige accessoire

Een iPad oplader, maar ook diverse bescherm hoesjes in tal van kleuren en prints. Ook een mooi en licht powerpack kan behoren tot de mogelijkheden.


22-04-2012

Handige informatie voor het gebruik van een Ipad oplader

Het gebruik van een Iphone of een Ipad is steeds aan het toenemen. Het gebruik van deze gadgets eist ook


22-03-2012

Solar powerpack handig als je op reis gaat

Tegenwoordig is het mogelijk om je mobiele telefoon of andere elektrische apparaten op te laden met een solar powerpack oplader.


24-11-2011

iPhone oplader: Overal moeiteloos opladen

De iPhone’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als het om moderne mobiele telefoons gaat. Van jong tot oud,


20-07-2011

Campingkookstel ook geschikt als iPhone charger

De iPhone club heeft een camping kookstel uitgevonden die gelijktijdig geschikt is als iphone charger en ipad oplader. Met dit


30-06-2011

Solar bikini oplader

De solar skibroek is een skibroek met zonnepanelen, zeer handig voor het opladen van je telefoon wanneer je op de


05-04-2011

Dalende prijzen solar producten

De aandelenkoersen van bedrijven die actief zijn in zonne-energie zijn flink omhoog gegaan sinds de natuurrampen in Japan. Volgens diverse