Alfa Romeo-dealerschap in Zaltbommel voor Kroymans

Alfa Romeo-dealerschap in Zaltbommel voor Kroymans van Alfa Romeo Nederland

Door: Alfa Romeo Nederland  18-04-2007

Kroymans Zaltbommel gaat ook het Italiaanse merk Alfa Romeo vertegenwoordigen in de regio rond Zaltbommel. Op 27 april gaan de officiële activiteiten van start.

Het Alfa Romeo-dealerschap vormt voor Kroymans Zaltbommel, onderdeel van de Kroymans Retail Groep, een prima aanvulling op de huidige vertegenwoordiging van het merk Jaguar. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de werkzaamheden om het prominent gelegen pand aan de A2 te voorzien van de aansprekende Alfa Romeo-uitstraling.

De deuren van de huidige locatie Kroymans Zaltbommel werden in 1999 geopend; het opvallende pand aan de A2 is een prachtige verschijning, opgetrokken in de typische Kroymans stijl. In de riante showroom is veel ruimte voor de presentatie van het actuele modellenprogramma van het sportieve Italiaanse merk. "Het feit dat we nu ook het merk Alfa Romeo vertegenwoordigen, sluit goed aan op onze activiteiten als Jaguar-dealer in Zaltbommel", vertelt General Manager Ruben Kragten. "Beide merken kennen hun specifieke klantengroep en producten die om een geheel eigen benadering vragen. Daar ligt precies de kracht van ons bedrijf. De klant komt bij ons voor het merk, maar zeker ook voor de kwaliteit van onze dienstverlening. We verwachten veel van deze nieuwe samenwerking en zullen er alles aan doen om liefhebbers van Alfa Romeo in de juiste ambiance te ontvangen."

Kroymans Zaltbommel B.V. is gevestigd aan het Van Voordenpark 22 te Zaltbommel, telefonisch bereikbaar onder nummer 0418-57 50 50. Liefhebbers zijn van harte welkom om alvast een kijkje te komen nemen in de nieuwe showroom.


Zaltbommel, 17 april 2007


Contact Alfa Romeo Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share