Marc Gussinklo Sales Manager bij Alfa Romeo Nederland

Door: Alfa Romeo Nederland  21-08-2007

Marc Gussinklo is aangesteld als Sales Manager van Alfa Romeo Nederland. Hij volgt hiermee Eric Janssen op, die een andere uitdaging binnen Kroymans Corporation heeft aanvaard.

Gussinklo (35) is sinds oktober 2006 werkzaam bij Alfa Romeo Nederland als Manager Fleetsales & Leasing. Voordat hij bij Alfa Romeo Nederland aantrad, werkte hij onder andere bij ING Car Lease en LeasePlan Nederland. Met zijn jarenlange ervaring in de leasemarkt heeft hij de positie van Alfa Romeo op de zakelijke markt verder kunnen uitbouwen en versterken. Gussinklo zal in zijn nieuwe functie tevens eindverantwoordelijk blijven voor Fleetsales & Leasing.

Marc Gussinklo is bijzonder enthousiast over zijn nieuwe functie: “De komende jaren verwachten we een forse verdere groei voor Alfa Romeo, vooral dankzij een indrukwekkend aantal productvernieuwingen. Met de uitbreiding van mijn werkzaamheden kijk ik ernaar uit de positie van Alfa Romeo in Nederland op alle gebieden verder te verstevigen. Gezien mijn positieve ervaringen binnen deze groeiende organisatie heb ik er het volste vertrouwen in dat dit gaat lukken.”


Noot voor de redactie / Niet voor plaatsing:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Alfa Romeo Nederland B.V.
Lydia Altena, Manager Public Relations
Meidoornkade 18, 3992 AE HOUTEN, Postbus 568, 3990 GJ HOUTEN
Tel.: 030 – 634 61 00, Fax: 030 – 634 61 50
E-mail: [email protected]
Website: www.alfaromeo.nl


Contact Alfa Romeo Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share