Hoogendoorn Projectbeplanting, uw specialist in kantoorbeplanting

Hoogendoorn Projectbeplanting, uw specialist in kantoorbeplanting van Hoogendoorn Projectbeplanting

Door: Hoogendoorn Projectbeplanting  03-11-2008

www.zorgeloosgroen.nl

Planten met uitstraling
Het is belangrijk om een plantenwereld te creëren die in een werkomgeving past. Voor een directiekamer gelden andere normen dan in de ontvangstruimte waar het eerste contact tussen bezoeker en onderneming plaatsvindt. Op de werkplek van de medewerkers spelen weer heel andere zaken een rol.
Je moet met zin naar je werk gaan. Met plezier je kamer binnenkomen, met genoegen werken. Het is geen toeval dat ondernemingen steeds vaker de inzet en betrokkenheid van hun medewerkers als onderscheidende factor in de concurrentiestrijd gooien.
Planten hebben invloed op hun omgeving. Elke plant heeft zijn eigen uitstraling, zijn eigen karakter en functie. Daarom dragen ze bij aan het succes van een onderneming.


Een samenspel
Een plant is altijd origineel, levert in elke omgeving zijn eigen bijdrage. De kleur, de groeiwijze, de vorm en de fijnheid bepalen het beeld.
Soms vraagt een ruimte om een krachtige, stoere plant. Iets wat gezien mag worden. In ander situaties moet het juist gezocht worden in elegantie, in verfijnde geraffineerdheid en klasse. Dat moet in samenspel gebeuren met een goed gekozen plantenbak: soms eenvoudig, of soms juist heel artistiek.
Een plant is een stukje geconcentreerde natuur dat we in onze werkomgeving zetten. Maar het is ook een kunstwerk. Puur, levend en origineel. Een plant heeft weinig opsmuk nodig: het is zelf een drager van de omgeving.