EEN KARTONNEN WIEG VOOR DUURZAAM EN VEILIG SLAPEN

EEN KARTONNEN WIEG VOOR DUURZAAM EN VEILIG SLAPEN van Katie&co

Door: Katie&co  11-06-2008
Trefwoorden: Kinderen, Webwinkel, Baby

Ideaal voor op vakantie, als extra bedje op je slaapkamer tijdens de kraamtijd of logeerbedje bij opa en oma. De kartonnen wieg van Green Lullaby is multi inzetbaar. En bovendien helemaal duurzaam verantwoord, want van grotendeels gerecycled karton gemaakt.

Binnen een paar minuten zet je de wieg in elkaar, met weinig moeite en zonder gereedschap. De wieg is licht en daardoor makkelijk mee te nemen. De wieg wordt in wit karton geleverd en kan naar eigen inzicht worden beschilderd, ‘betekend’ en beplakt.

Over de veiligheid hoef je ook niet in te zitten. De wieg is weliswaar van karton, maar voldoet aan alle Europese veiligheidseisen, is vlamdovend en watervast.

De kartonnen wieg is online te bestellen bij Katie&co.

Bij Katie&co vind je het leukste speelgoed, de mooiste kleertjes en fijnste spulletjes voor de kinderkamer.

Katie&co. onderscheidt zich van andere webwinkels door een assortiment aan te bieden dat nergens of bijna nergens anders op het web te vinden is. De meeste producten zijn zelfs nog nergens anders in Nederland te koop. Daarnaast vind je bij Katie&co. producten die wellicht wat minder origineel zijn, maar gewoonweg ontzettend handig of leuk.

http://www.katieco.nl/

Trefwoorden: Baby, Kartonnen, Kinderen, Slapen, Veiligheid, Webwinkel, Wieg