Nu bij Katie&co.: De Tonga Paris, de kleinste kinderdrager ter wereld!

Nu bij Katie&co.: De Tonga Paris, de kleinste kinderdrager ter wereld! van Katie&co

Door: Katie&co  01-04-2009
Trefwoorden: Draagnet Baby, Draagnet Kind, Draagnetje Baby,

Maar ook op vakantie is deze tonga superhandig. Op het vliegveld of als je tijdens de autorit naar het wegrestaurant wandelt. En op de camping kan je kindje samen met jou onder douche, want de tonga mag gewoon nat worden.

De tonga is geschikt voor baby`s vanaf vier maanden tot ze ongeveer drie jaar en/of 15 kilo zijn.

De tonga is gemaakt van 100% katoen. Een sterk, comfortabel en wasbaar materiaal. De gebreide structuur rekt alleen in de breedte, niet in de lengte. De tonga is bovendien heel erg licht (110 gram, nog minder dan een appel) en door de open structuur heel erg geschikt voor warme dagen.

Door de tonga op de gepatenteerde clip te wikkelen kun je hem op iedere gewenste lengte instellen. Je kunt de clip onder je sleutelbeen of op je rug plaatsen. Zelfs wanneer je kind al in de tonga zit kun je de clip nog op- of afwikkelen.

De tonga wordt geleverd met een Nederlandstalige (foto) handleiding, zodat je precies kunt zien hoe je de tonga kunt gebruiken.

Trefwoorden: Draagnet Baby, Draagnet Kind, Draagnetje Baby, Draagnetje Kind, Kleinste Sling, Tonga Kinddrager, Tonga Kinderdrager, Tonga Kleinste Kinderdrager, Tonga Sling,