4-in-1 Car Charger laadt iPods? en mobiele accessoires onderweg

Door: Kensington  18-07-2006
Trefwoorden: Oplaadpunt, Charger, Computer-accessoires

Het apparaat laadt alle iPods met click wheel en USB-apparatuur op, zoals de iPod nano,mobiele telefoons en PDA’s, via de sigarettenaansteker. Dankzij de losse USB 2.0 kabel kan de 4-in-1 Car Charger ook thuis of op kantoor gebruikt worden om te synchroniseren of op te laden.

De lader is voorzien van een pass-through dock connector, waardoor het mogelijk is iPod-accessoires zoals FM transmitters te gebruiken, terwijl het apparaat op hetzelfde moment wordt opgeladen. Ook kunnen gebruikers met een specifieke USB kabel (niet inbegrepen) hun USB-apparatuur opladen.

“De iPod heeft slechts één poort waardoor, tot nu toe, de gebruiker moest kiezen tussen het apparaat opladen of  één van de accessoires te gebruiken. Met de multifunctionele 4-in-1 Car Charger is dat probleem opgelost. We verwachten dat het, door mensen die het meeste uit hun iPod willen halen, snel gezien wordt als een echte must have,” aldus Robert de Vries, Sales en Marketing manager Benelux bij Kensington.

De Kensington 4-in-1 Car Charger heeft een adviesprijs van € 44,99, en is vanaf september 2006 verkrijgbaar bij de betere computer retailer.
 

BERICHT VOOR DE REDACTIE


Over Kensington

Kensington is wereldwijd marktleider op het gebied van mobiele computeroplossingen. In ieder product is innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid terug te vinden, varierend van voedingsadapters voor mobiele apparatuur tot notebookbeveiliging en van iPod-accessoires tot ergnomische notebooktassen. Kensington biedt meer dan 300 praktische en eenvoudig te gebruiken accessoires voor gebruik op kantoor, thuis en onderweg.

Het hoofdkantoor van Kensington Europe is gevestigd in Aylesbury, Engeland. Het Benelux kantoor bevindt zich in Houten. Kensington Computer Products Group is de technologische divisie van ACCO Brands, Inc. Bezoek voor meer informatie de Kensington website: www.kensington.com

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch of Ilona de Bok van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: + 31 (0) 40 235 46 00                Fax: + 31 (0) 40 235 46 01
E-mail: [email protected]         Web: http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Kensington kunt u contact opnemen met Julie Vrij van Kensington:
Tel: + 31 (0) 30 634 60 55
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Charger, Computer-accessoires, Ipod-accessoires, Oplaadpunt,

Contact Kensington

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share