Eén enkele plug transformeert notebook in desktopcomputer

Door: Kensington  18-07-2006
Trefwoorden: Docking Station, Video-aansluiting,

Geavanceerde poortreplicatietechnologie koppelt het notebook aan USB-apparatuur, speakers, toetsenborden en muizen. Ook desktop-monitoren draaien op de hoogste resolutie. De intelligente plug-and-play-technologie selecteert automatisch de beste monitorinstelling, zodat gebruikers dat niet zelf hoeven te doen.

Kensington’s Notebook Expansion Dock VGA zorgt dankzij een uitgebreide productontwikkeling en intensieve tests dat deze technologie de prestaties van het notebook en de aangesloten apparatuur niet beïnvloedt. De gepatenteerde “Clear View-technologie” zorgt dat de dock werkt met 24-bits kleuren en video van notebook-kwaliteit ondersteunt op externe monitoren, waaronder ook flatpanels met een standaard resolutie (van 1280 x 1024 pixels). Dankzij de intelligente videocompressie wordt de benodigde bandbreedte voor video en USB-apparatuur effectief beheerd. De intelligente ‘connect en disconnect’-functie zorgt dat de monitorinstellingen automatisch teruggezet worden als de monitor wordt losgekoppeld of opnieuw wordt aangesloten. De gebruiker hoeft dat dus niet steeds zelf te doen.

“Onze Clear View-technologie zorgt ervoor dat de nieuwe expansion dock uitstekende beeldkwaliteit levert, maar ook zorgt voor een hoge refresh-rate en een perfecte beeldnavigatie. We zijn ervan overtuigd dat gebruikers geen verschil zien in beeldkwaliteit als ze andere USB-apparatuur gelijktijdig gebruiken met hun monitor, notebook en keyboard,” zegt Robert de Vries, sales- en marketingmanager Benelux bij Kensington.

Het unieke wigvormig ontwerp plaatst het notebook op de ideale hoogte. Dit verbetert de luchtcirculatie rond het notebook en daardoor de koeling. De Notebook Expansion Dock VGA biedt:
•    Monitor/Video poort (VGA)
•    Ethernet 10/100 (RJ-45)
•    4 USB 2.0 poorten
•    Stereo audio-out (voor speakers en hoofdtelefoon)
•    Audio-in (Microfoon)

De dock maakt gebruik van een standaard Microsoft interface en werkt met Windows 2000, XP Home en XP Pro.
Kensington’s Notebook Expansion Dock wordt verkocht via corporate resellers. Neem voor prijzen contact op met uw lokale aanbieder.

 (362 woorden)


BERICHT VOOR DE REDACTIE


Over Kensington

Kensington is wereldwijd marktleider op het gebied van mobiele computeroplossingen. In ieder product is innovatie, creativiteit en betrouwbaarheid terug te vinden, varierend van voedingsadapters voor mobiele apparatuur tot notebookbeveiliging en van iPod-accessoires tot ergnomische notebooktassen. Kensington biedt meer dan 300 praktische en eenvoudig te gebruiken accessoires voor gebruik op kantoor, thuis en onderweg.

Het hoofdkantoor van Kensington Europe is gevestigd in Aylesbury, Engeland. Het Benelux kantoor bevindt zich in Houten. Kensington Computer Products Group is de technologische divisie van ACCO Brands, Inc. Bezoek voor meer informatie de Kensington website: www.kensington.com

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch of Ilona de Bok van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: + 31 (0) 40 235 46 00                Fax: + 31 (0) 40 235 46 01
E-mail: [email protected]         Web: http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Kensington kunt u contact opnemen met Julie Vrij van Kensington:
Tel: + 31 (0) 30 634 60 55
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Docking Station, Video-aansluiting,

Contact Kensington

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share