Linda Nelissen Advocaat & Mediator

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Papiermolen 34 , 3994 DK Houten, Utrecht

E-mail

Over Linda Nelissen Advocaat & Mediator

Linda Nelissen Advocaat en Mediator is specialist in het familierecht. U kunt bij het kantoor terecht voor alle zaken die te maken hebben met echtscheiding, ontbinding geregistreerd partnerschap, verbreken samenwoning, verdelen huwelijksgemeenschap, afwikkelen huwelijksvoorwaarden, boedelscheiding, alimentatie (zowel kinderalimentatie, als partneralimentatie), alimentatieberekeningen of herberekeningen, opstellen of wijzigen ouderschapsplan, omgangsregeling, zorgregeling etcetera. Het kantoor is goed bereikbaar per telefoon en email, ook buiten kantooruren. Afspraken kunnen plaatsvinden op het kantoor in Houten, bij u thuis of op een andere geschikte locatie en zowel overdag als 's-avonds.

Uw zaak wordt professioneel en zakelijk behandeld, met oog voor de achterliggende emoties waarmee u te maken hebt. Linda Nelissen is aangesloten bij de vFAS en ook geregistreerd Mfn/NMI mediator. U hebt altijd direct contact met de advocaat/mediator en zij behartigt uw belangen gedurende de volledige procedure. Omdat Linda Nelissen zowel advocaat als mediator is, heeft zij expertise op beide terreinen en profiteert u van de voordelen die mediation en advocatuur te bieden hebben. Daarnaast werkt zij nauw samen met een fiscaal adviseur en kan schakelt zij andere specialisten in indien dat voor uw zaak noodzakelijk is. Het kantoor hanteert gunstige tarieven, zowel op uurbasis als voor een vaste prijs. Ook kunt u terecht op basis van toevoeging (pro deo). Daarnaast wordt samengewerkt met verschillende rechtsbijstandsverzekeraars.

Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Neemt u dus gerust contact op om kennis te maken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Legal Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Linda Nelissen Advocaat & Mediator in Papiermolen 34, Houten Utrecht 3994 DK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Houten Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Houten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Houten Utrecht, 3994 DK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825844]