Ludwig Rondon

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Notengaarde 37 , 3992 JR Houten, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Ludwig Rondon

Geboren en getogen te Curaçao, Nederlandse Antillen, vestigde Ludwig Rondón zich in 1986 in Nederland, alwaar hij zijn passie en talent voor gitaar, dat hij al op jonge leeftijd ontwikkelde, om kon zettenin een studie. Van 1991 tot 1997 heeft hij gitaar gestudeerd bij Dick Hoogeveen aan het conservatorium van Rotterdam. Tijdens zijn muziekstudie heeft hij diverse keren deelgenomen aan masterclassen bij onder andere Rafaela Smith,Thomas Muller Pering, Toyohiko Satoh en anderen. Tussen 1996 en 1997 heeft hij ook lessen gevolgd aan het conservatorium in Den Haag bij Enno Voorhorst. Vlak voor zijn afstuderen als docerend musicus kreeg hij de mogelijkheid een gitaarpraktijk te beginnen bij het destijds nog startende docentencollectief van Houten alwaar hij woonachtig is. Naast zijn werkzaamheden in zijn lespraktijk volgde hij tussen 2001 en 2002 de vakopleiding uitvoerend musicus gedaan aan het conservatorium van Tilburg met specialisatie hedendaagse Zuidamerikaanse muziek en barokmuziek bij Hein Sanderink.
Sindsdien is Ludwig Rondón actief als zelfstandig docent bij het Houtens Muziek Collectief en als uitvoerend musicus zowel als solo artiest als in ensembleformatie.

De gitaarlessen zijn toegankelijk zowel voor kinderen als volwassenen. Hier worden basis beginselen behandeld.Kinderen kunnen al terecht vanaf 8 of 9 jaar. Voor de aanschaf van een gitaar (zie Johan Rebergen), moet u afhankelijk van leerlingpostuur, rekening houden met de gitaarmaat; een hele, 5/8, of 3/4. Ga naar contact, voor een proefles.

Voor de gevorderde leerling zijn de gitaarlessen intensiever en wordt er meer aandacht besteed aan technische vaardigheden, melodische- en ritmische lijnen en akkoorden schema`s.

Ludwig Rondón kan recitals en muzikale omlijsting verzorgen bij allerlei evenementen. Ga naar contact en stuur een mail.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Music Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Houten Utrecht

Is Ludwig Rondon in Notengaarde 37, Houten Utrecht 3992 JR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Houten Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Houten Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Houten Utrecht, 3992 JR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826141]