Muskusratten Beheer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Poldermolen 2 , 3994 DD Houten, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Muskusratten Beheer

De bestrijding van Muskusratten in het beheergebied van De Stichtse Rijnlanden wordt vanaf 1 juli 2012 uitgevoerd door Muskusrattenbeheer. Deze organisatie is een samenwerking van zes waterschappen: Amstel, Gooi en Vecht, Delfland, Hollands Noorderkwartier, Rijnland, Schieland en de Krimpenerwaard en De Stichtse Rijnlanden. Het werkgebied omvat de provincie Noord Holland en het grootste deel van de provincies Utrecht en Zuid Holland. Muskusrattenbeheer wordt aangestuurd door Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.

Bundeling van krachten

Met deze stap hebben de zes waterschappen de krachten gebundeld. Door schaalgrootte van de nieuwe uitvoeringsorganisatie kan het muskusrattenbeheer verder professionaliseren. Muskusrattenbeheer werkt volgens een gezamenlijk gedragen visie van de zes waterschapsbesturen. Voor de komende vier jaar is een stevige ambitie neergezet. Over vier jaar kan er over het gehele gebied al 33% minder gevangen worden en kan de formatie met 7,5% fte omlaag. Deze efficiencyslag drukt de kosten voor de belastingbetaler. Daarnaast hoeven steeds minder muskusratten gedood te worden en dat zorgt simpelweg al voor minder dierenleed. Muskusrattenbeheer werkt verder via de Unie van Waterschappen, samen met dierenwelzijn organisaties, mee aan onderzoek om de vangmethoden zodanig te verbeteren dat het dierenleed verder wordt beperkt.

Taak van de waterschappen

Muskusrattenbestrijding is sinds 1 juli 2011 een wettelijk taak van de waterschappen. Zij hebben de opdracht om alle waterstaatswerken te beschermen tegen schade veroorzaakt door woel- en graafwerk van muskus- en beverratten. Beide dieren kwamen oorspronkelijk niet voor in Nederland. Het zijn enorme gravers, die grote stelsels van gangen en holen graven in onze dijken, keringen en kades. Ze ondermijnen daarmee de veiligheid.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pest Controller

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Houten Utrecht

Is Muskusratten Beheer in Poldermolen 2, Houten Utrecht 3994 DD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Houten Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Houten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Houten Utrecht, 3994 DD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228966]