Pronk Osteopaat DO MRO

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Essenkade 3 , 3992 AB Houten, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Pronk Osteopaat DO MRO

De osteopaat gaat uit van de gedachte dat de mens een eenheid is, met verschillende systemen die elkaar in evenwicht houden. Is dit evenwicht verstoord geraakt, door lichamelijke of psychische klachten, dan heeft het lichaam vaak hulp nodig om dit evenwicht te herstellen. Daarom onderzoekt de osteopaat het gehele lichaam en behandelt specifiek waar hij de oorzaak aantreft. U kunt voor de meest uiteenlopende klachten bij de osteopaat terecht. Bijv. nek-en schouderklachten, hoofdpijn, darmklachten, gewrichtsklachten, maar ook vage, (moeilijk te benoemen waar de oorzaak ligt) aandoeningen zoals: vermoeidheid, lusteloosheid, stress en alle gevolgen vandien. De osteopaat spoort de oorzaak op en behandelt die. Omdat osteopathie een zeer zachte methode is, is het ook uitermate geschikt voor baby's en kinderen.

Een osteopaat kan dikwijls op een zachte manier het lichaam van de baby laten ontspannen en zijn natuurlijke beweeglijkheid teruggeven. Osteopaten behandelen onder meer baby’s vanwege slaapproblemen, langdurig huilen, darmkrampjes, baby’s die zich veelvuldig overstrekken, een voorkeurshouding hebben of een afgevlakte schedel.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pronk Osteopaat DO MRO in Essenkade 3, Houten Utrecht 3992 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Houten Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Houten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Houten Utrecht, 3992 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823427]