Protronics

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vleugelboot 74 , 3991 CL Houten, Utrecht

E-mail

Over Protronics

Ons installatiebedrijf heeft een breed aanbod aan audiovisuele middelen voor bedrijven en particulieren. Sinds de oprichting in 2004 hebben we hard gewerkt om onze huidige status als audiovisueel (AV) specialist te realiseren. Een positie die bereikt is door onze medewerkers, die zijn opgeleid als ‘pro installers’ om elektronische apparatuur te installeren. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring op AV-gebied, onderhouden we uitstekende relaties met onze productpartners, zijn we flexibel en leveren we kwaliteit en service.

- SNELLE SERVICE DOOR HEEL NEDERLAND -

Voor elke opdracht bieden wij de juiste dienstverlening, een deskundige ondersteuning en snelle service. Wij leveren microfoons en versterkers voor uw presentatie, maar ook de hele inrichting voor uw bedrijfsfeest: van geluidsinstallatie en discoverlichting tot plasma- of LCD-schermen.

Vanuit het centraal gelegen Houten (provincie Utrecht) zijn wij u snel van dienst door heel Nederland. Wij hechten veel waarde aan een goed en eerlijk advies. U kunt er altijd van op aan dat wij:

•Eerlijk zijn
•Doen wat we beloven
•Creatief advies geven
•Gedetailleerde kennis hebben van al onze producten
•Gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige producten
•Maatwerk oplossingen bieden
•Nazorg leveren

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/Protronics

Categorieën: Recording Studio

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Protronics in Vleugelboot 74, Houten Utrecht 3991 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Houten Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Houten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Houten Utrecht, 3991 CL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3714216]