Redwood Software certificeert Report2Web™ als ‘Powered by SAP® NetWeaver’ oplossing

Door: Redwood Software Nederland  09-02-2006
Trefwoorden: It, Computer Software, Sap

Redwood Software heeft Report2Web for SAP solutions™ ontwikkeld om de problemen te verminderen die verbonden zijn aan het verkrijgen van toegang tot bedrijfskritische documenten. Dit wordt bewerkstelligd door de manier te verbeteren waarop de informatie wordt opgeslagen en binnen de onderneming wordt verspreid, ongeacht de applicatie. Report2Web for SAP solutions slaat eerst de rapporten, rekeningen of andere output, geproduceerd door SAP® of andere applicaties, elektronisch op in een web gebaseerde repository. Op deze manier kunnen gebruikers zeer snel en gemakkelijk de beveiligde informatie terugvinden, gebaseerd op hun persoonlijke rol en autorisatie niveau. Ze kunnen er zelfs voor kiezen om een bericht te ontvangen wanneer de kritieke rapporten worden bijgewerkt.

SAP klanten die SAP Enterprise Portal® kiezen, hebben één doel voor ogen: om werknemers de benodigde informatie te verschaffen om hun werkzaamheden correct uit te voeren vanuit 1 punt. Report2Web bevat en beheert documenten die voor geselecteerde gebruikers gepubliceerd zijn. Om deze inhoud te kunnen integreren, kan men het “Business Package Report2Web for SAP solutions by Redwood 60.1” gebruiken. Eindgebruikers zijn daarmee in staat vanuit 1 centrale locatie al hun documenten te kunnen bekijken. Het Business Package for Report2Web for SAP Solutions toont de eindgebruikers een uitvoerige lijst van gepubliceerde documenten die afkomstig kunnen zijn van diverse SAP (SAP R/3®, mySAP® and SAP NetWeaver®) en niet-SAP applicaties (zoals Oracle, Manugistics en Microsoft) en zelfs direct vanaf de verschillende platformen. Bovendien kunnen de gepubliceerde documenten gedeeltes of samenvoegingen zijn van bovengenoemde documenten uit applicaties. Dit is gedefinieerd als “Bursting and Bundling” en deze capaciteit is een integrale component van Report2Web.

“Door de ‘Powered by SAP NetWeaver’ certificering van Report2Web for SAP solutions, benadrukken we nogmaals onze focus en toewijding aan SAP. Wij zijn ervan overtuigd dat Applicatieprocessen en Informatieverspreiding de kern van hedendaagse bedrijfsvoeringen zijn. Met de nieuwe, op J2EE gebaseerde versie van Report2Web zijn wij een van de eerste organisaties die een kritische bedrijfsapplicatie leveren die door J2EE wordt ondersteund. We ondersteunen daarmee de J2EE initiatieven van organisaties als SAP en IBM.” aldus Anjo de Heus, Senior Vice President Business Development bij Redwood Software.

Trefwoorden: Computer Software, It, Sap

Contact Redwood Software Nederland

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share