Serenitá beauty

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zilverschoonhof 13 , 3991 HD Houten, Utrecht

E-mail

Over Serenitá beauty

Mijn naam is Lilian van Doggenaar en sinds 2012 woon ik met veel plezier in Houten. In dat jaar ging voor mij het roer om en startte ik met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Ik ging doen wat ik altijd al zo graag wilde.
Na twee jaar hard studeren en heel veel praktijkwerk, heb ik mijn opleiding met succes afgerond en was de tijd gekomen om mijn praktijk aan huis vorm te geven. Omdat je nooit genoeg kennis kunt hebben en ik de huid heel fascinerend vind, ben ik daarnaast in februari 2015 met de basisopleiding ‘dermatologie voor schoonheidsspecialisten’ gestart en deze heb ik met goed gevolg afgerond.
Naast mijn werk in mijn schoonheidssalon, werk ik drie dagen per week bij een natuurbeschermingsorganisatie. Opgegroeid op een hobbyboerderijtje aan de rand van het bos is liefde voor de natuur al van jongs af aan ontstaan en gedurende mijn leven ben ik mij steeds bewuster geworden van de natuur om ons heen.
Uiterlijke verzorging is al sinds mijn pubertijd mijn passie; een goede verzorging van de huid heb ik altijd als vanzelfsprekend beschouwd. Een mooie, gezonde huid begint met een goede verzorging, gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging. Liefde voor natuur en verzorging van huid en lichaam komen voor mij samen in mijn salon Serenitá beauty.
Serenitá is Italiaans voor sereen; Italiaans, omdat ik altijd een grote voorliefde heb gehad voor Italië en de Italiaanse taal. Sereen, omdat een serene omgeving zorgt voor rust en ontspanning wat bijdraagt aan een mooie, stralende huid.
In de alledaagse drukte van het leven vergeten we vaak te ontspannen. Het leven vliegt aan ons voorbij. Als werkende moeder spreek ik uit ervaring. In mijn praktijk zorg ik er dan ook niet alleen voor dat u er goed verzorgd uitziet, maar ook dat u echt even heeft kunnen ontspannen en genieten. Ik vind het heerlijk om u in de watten te leggen zodat u uw batterij weer kunt opladen.
Mijn schoonheidssalon bevindt zich op de eerste verdieping van mijn woonhuis in Houten.

Openingstijden

Ma - Di, Do, Zo
Gesloten
Wo
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/serenitabeauty/

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Serenitá beauty in Zilverschoonhof 13, Houten Utrecht 3991 HD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Houten Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Houten Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Houten Utrecht, 3991 HD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3758250]