Landelijke opendag bij hoveniers

Landelijke opendag bij hoveniers van Stichting Groenkeur

Door: Stichting Groenkeur  13-05-2008

Als het groen op zijn groenst is houdt de hovenier opendag. Door heel Nederland kan het publiek binnen lopen voor gratis tuinadvies en tips bij tuinieren. Elke hovenier heeft zijn eigen aanvullende programma. Het aanbod varieert van schetsontwerp tot opentuinen route. Hoveniers staan bekend om hun passie voor het vak. Die willen ze graag met u delen.

De tuin wordt steeds luxer ingericht. Het welvaartsniveau maakt het mogelijk om woonbeleving naar buiten te verplaatsen. Mensen koken in de tuin en gaan buiten in bad. Jacuzzi’s zijn populair en worden voor steeds meer mensen betaalbaar. Naast al deze luxe verhoogt een goed aangelegde tuin met oog voor waardevaste elementen, de verkoopwaarde van uw woning. Tuinieren wordt dan investeren en genieten in één. Een goede hovenier maakt deze doelen waar. Vraag het uw groene vakman op de opendag.

De Landelijke Opendag Hoveniers wordt georganiseerd door de branchevereniging voor groene ondernemers (VHG), het keurmerk voor hoveniers (Groenkeur) en de exclusief geselecteerde hoveniers van Appeltern. Op www.vhg.org | www.jouwhovenier.nl | www.appeltern.nl staat een compleet overzicht van alle deelnemende hoveniers met hun eigen programma.

Organisatie:
VHG: Mariken Broekhoven, T. 030-6595643, [email protected] (1e contactpersoon pers)
Groenkeur: Camiel versluis, T. 030 - 6595 668, M. 06 - 1046 0330, [email protected]
Appeltern hoveniers, Jos Kepers, M. 06-51330584, [email protected]