Two4two Relatietherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Muntslag 42 , 3991 WT Houten, Utrecht

E-mail

Over Two4two Relatietherapie

In een relatie, en zeker als er problemen zijn, worden veel dingen bekeken vanuit een mannelijk of vrouwelijk perspectief. Het is daarom dat wij de relatietherapie/relatiecoaching gezamenlijk, als man en vrouw, geven. Doordat wij ook als man en vrouw tegenover jullie zitten kunnen wij zorgen voor een evenwicht waarbij jullie je allebei ten volle gezien en ondersteund voelen.

Wij hebben allebei de opleiding tot EFT-relatietherapeut gevolgd en geven nu dus samen relatiecoaching en relatietherapie. Naast collega’s zijn wij ook privé partners hetgeen maakt dat we soepel op elkaar ingespeeld zijn en elkaar goed aanvullen in de sessies.

Naast de opleiding tot relatietherapeut hebben wij vele opleidingen gedaan op het gebied van o.a. (geweldloze)communicatie, oplossingsgericht coachen, NLP en mediation. Na meer dan zes jaar actief zijn in dit werk en meer dan 300 stellen verder zullen wij ook jullie zo goed mogelijk proberen te ondersteunen in het bereiken van liefdevolle en hechte verbinding met elkaar.

In een vrijblijvend kennismaking kunnen jullie zien of wat wij bieden aansluit voor jullie en of er voldoende klik is om een traject te straten.Op de website www.two4two.nl vindt u meer informatie over ons en ons aanbod.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Two4two-131754973671714/

Categorieën: Dating Services, Legal Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Two4two Relatietherapie in Muntslag 42, Houten Utrecht 3991 WT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Houten Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Houten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Houten Utrecht, 3991 WT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827199]