Vossebelt BV Installatiebedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pakketboot 5 , 3991 CH Houten, Utrecht

E-mail

Over Vossebelt BV Installatiebedrijf

Installatiebedrijf A. Vossebelt v.o.f. is op 1 april 1967 opgericht door dhr. A. Vossebelt aan de Columbuslaan 401 te Utrecht.

Aanvankelijk begon Arie Vossebelt met kantoor aan huis en een magazijn in twee garages achter het huis. De eerste klanten kwamen uit de buurt van Ermelo en Utrecht. Ermelo is de geboorteplaats van Arie Vossebelt, terwijl in Utrecht het bedrijf werd gevestigd waar hij reeds woonde.

Door het vele werk in Ermelo werd ook hier vestiging gestart op 1 juni 1975. Deze vestiging is later door een oud medewerker overgenomen waarna dit bedrijf Wildeman Installatietechniek is gaan heten. Met dit bedrijf wordt nog steeds regelmatig samengewerkt.

Vossebelt BV is een gerenommeerd installatiebedrijf uit de regio Utrecht met 10 werknemers en bestaan als familiebedrijf sinds 1967. Als bedrijf zijn wij lid van Uneto-VNI en gecertificeerd STEK, VCA, waarborginstallateur. We zijn werkzaam in de particuliere en zakelijke markt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Wij zijn gespecialiseerd in:
•Verwarming (ook stadsverwarming)
•Koeling
•Ventilatie
•Loodgieterswerk
•Dak- en zinkwerk
•Gas en waterleidingen
•Service en Onderhoud

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vossebelt BV Installatiebedrijf in Pakketboot 5, Houten Utrecht 3991 CH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Houten Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Houten Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Houten Utrecht, 3991 CH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826014]