Brokking Vloerkledenspecialist

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Basiliekpad 42 , 3401 BJ IJsselstein ut, Utrecht

E-mail

Over Brokking Vloerkledenspecialist

Brokking, de Vloerkledenspecialist uit IJsselstein is al sinds 1971 gespecialiseerd in de in-en verkoop van alle soorten origineel handgeknoopte karpetten en vloerkleden. Door de rechtstreekse import vanuit zowel Azië als het Verre Oosten zijn wij in staat om via de kortste en meest voordelige weg aan betaalbare kwaliteit te komen.

Onze eigen import zorgt er voor dat we alleen unieke karpetten in ons assortiment hebben. Het komt dan ook vaak voor dat klanten al overal geweest zijn op zoek naar het juiste karpet en uiteindelijk bij ons slagen. Direct van onze knopers, naar onze kopers!

Door het samenwerken met onze partners (woninginrichters) door geheel Nederland bestrijken wij een groot deel van de markt, het aparte karpet dat u zoekt is dus dichterbij dan u denkt!

Duurzaamheid en de beste kwaliteit is voor ons van het grootste belang, met behulp van de organisatie Care&Fair zien we erop toe dat jonge knopers, naast hun werk, goede scholing krijgen. Er wordt op toegezien dat deze kort en onder goede omstandigheden werken. De leefomstandigheden zijn voor deze jonge knopers hierdoor enorm verbeterd. We spreken hier terecht van Fair Trade, een belangrijke waarde voor de Vloerkledenspecialist.

De Vloerkledenspecialist is gespecialiseerd in Art-Deco karpetten, Berbers en Rex-Ray design karpetten. Ook hoogpolige karpetten, Perzische tapijten, Zieglers en moderne vloerkleden hebben we voor u op voorraad liggen.

Kijk desnoods elders en kom dan naar ons of bespaar u de moeite en slaag in één keer.

Brokking's karpetten en tapijten; niet voor niets sinds 1971 de Vloerkledenspecialist van Nederland!

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van IJsselstein ut Utrecht

Is Brokking Vloerkledenspecialist in Basiliekpad 42, IJsselstein ut Utrecht 3401 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in IJsselstein ut Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten IJsselstein ut Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in IJsselstein ut Utrecht, 3401 BJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3758518]