Groente- en Fruitspeciaalzaak Fresh Corner

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Benschopperstraat 1 , 3401 DG IJsselstein ut, Utrecht
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Groente- en Fruitspeciaalzaak Fresh Corner

Wij zijn een gezellige speciaalzaak in Aardappelen Groenten en Fruit. Wij hebben een ruim assortiment in vers gemaakte salades en kant en klare stamppotten en ovenschotels. Ook hebben wij heerlijke kwarktoetjes. Wij staan bekend om onze befaamde stoofpeertjes volgens Oma's recept. Al het kant en klaar wordt in eigen keuken bereid. Ook leveren wij fruit aan diverse bedrijven, het zgn." werkfruit". Wij doen er alles aan om onze klanten op leuke wijze te bedienen en geven goede service! Wij zien u graag in onze winkel. Tot ziens

Openingstijden

Ma - Do, Zo
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Groente- en Fruitspeciaalzaak Fresh Corner in Benschopperstraat 1, IJsselstein ut Utrecht 3401 DG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in IJsselstein ut Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten IJsselstein ut Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in IJsselstein ut Utrecht, 3401 DG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818209]