Mariënstein Woonzorgcentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Benschopperweg 14 , 3401 BV IJsselstein ut, Utrecht
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Mariënstein Woonzorgcentrum

Een hospice is een voorziening die is gespecialiseerd in terminale zorg. Patiënten die niet meer beter kunnen worden, krijgen hier tot hun levenseinde zorg en ondersteuning in een huiselijke en comfortabele omgeving. Met intensieve, persoonlijke zorg willen we eraan bijdragen dat de laatste levensfase van de cliënt zo comfortabel en waardig mogelijk verloopt.
Een team van verpleegkundigen, verzorgenden, specialist ouderengeneeskunde en vrijwilligers staat klaar om de wensen van de gasten deskundig en respectvol te vervullen. De specialist ouderengeneeskunde is verantwoordelijk voor de geneeskundige zorg en ondersteuning.
We richten ons niet alleen op behandeling van pijn en andere symptomen, maar ook op eventuele sociale of psychische problemen en op zingevingvragen van de gast en zijn familie.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Is Mariënstein Woonzorgcentrum in Benschopperweg 14, IJsselstein ut Utrecht 3401 BV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in IJsselstein ut Utrecht, 3401 BV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824986]