Stichting Pulse

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan van der Heydenweg 2 C , 3401 RH IJsselstein ut, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Stichting Pulse

Wonen in een wijk waarin je je thuis en veilig voelt. Gekend en gezien worden. Meedoen en je bijdrage leveren. Zelfredzaamheid en prettig in je eigen huis wonen. Daar zet Stichting Pulse zich voor in.

We organiseren dit samen met burgers: we zoeken ideeën en vragen, stimuleren en faciliteren initiatief, mobiliseren en coördineren vrijwillige inzet. Met een groepje professionals en een hele grote groep vrijwilligers bereiken we heel veel.

Missie
Pulse is daarmee dé welzijnsonderneming van en voor inwoners van IJsselstein en Lopik. Onze missie is om de kwaliteit van wonen en leven voor inwoners te vergroten: thuis en in de buurt. Waarbij we werken aan passende deelname en bijdrage aan de maatschappij door iedereen.

Visie
‘Eigen kracht’ en ‘burgerkracht’ zijn belangrijk in het werk van Pulse. Ook landelijk zijn dit veelgebruikte termen. Om die reden formuleren we de visie van Pulse op de invulling van het welzijnswerk in IJsselstein aan de hand van deze twee begrippen. Onze visie bepaalt de inrichting van de Pulse-dienstverlening en -aanpak.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van IJsselstein ut Utrecht

Is Stichting Pulse in Jan van der Heydenweg 2 C, IJsselstein ut Utrecht 3401 RH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in IJsselstein ut Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten IJsselstein ut Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in IJsselstein ut Utrecht, 3401 RH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818383]