Beconnected-IJsselstein opend kantoor op de Panoven in IJsselstein

Beconnected-IJsselstein opend kantoor op de Panoven in IJsselstein van Beconnected-IJsselstein

Door: Beconnected-IJsselstein  28-12-2008
Trefwoorden: Voip, Siemens, Adsl

Een jong, dynamisch en innovatief bedrijf actief in telecommunicatie en om u kennis te laten maken met Beconnected willen wij ons graag op onze manier presenteren:
Enthousiasme is onze kracht en wij hebben met deze eigenschap de afgelopen jaren hard gewerkt . Wij hebben inmiddels veel ervaring opgedaan en veel kennis vergaard. Maak gebruik van onze ruime kennis en ervaring in deze sector en profiteer van onze diensten, wij helpen u graag. Een bijkomend voordeel: u betaald bij ons nooit teveel!
U ziet door de bomen het bos niet meer? Wij helpen u met zoeken. Met onze vernieuwende werkwijze zijn wij een specialist in het oplossen van ingewikkelde materie in de wereld van de vaste en mobiele telefonie.
Wij werken met een dienstverlenende instelling. Wij geven u een een goed antwoord op al uw vragen. Indien u interesse heeft in de nieuwste mogelijkheden neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Het reduceren van uw telefoonkosten en tegelijkertijd het verbeteren van uw telecommunicatie-structuur is toch voor elk bedrijf interessant.
Onze diensten zijn gericht op zowel vaste als uw mobiele telecommunicatie-middelen. Beconnected is gespecialiseerd biedt professional services, geeft adviezen en stemt altijd samen met u het beste product af.
Wij zoeken altijd objectief naar een provider die het beste bij u past in prijs.

Trefwoorden: Adsl, Advies Telecom, Beconnected, Blackberry, Centrale, Centrales, Nokia, Palm, Siemens, Solcon, Telecombedrijf, Voip,