Telecomadvies en diensten

Telecomadvies en diensten van Beconnected-IJsselstein

Door: Beconnected-IJsselstein  07-12-2011
Trefwoorden: Advies, Communicatie, Consultancy

"Te veel betalen voor telecommunicatie is niet meer nodig" Beconnected biedt voor u de oplossing en maakt voor u vrijblijvend een TeleScan. Uit ervaring is gebleken dat veel bedrijven te veel betalen voor telecommunicatie. Een van de oorzaken hiervan is dat expertise op het gebied van telecommunicatie binnen organisaties vaak niet aanwezig is en en dat men er geen tijd voor heeft. Hierdoor zijn de voordelen die nieuwe technologische ontwikkelingen bieden vaak niet bekend, waardoor de kosten voor telecommunicatie vaak onverminderd hoog blijven, ja zelfs elk jaar stijgen. Toch zijn het de nieuwe technologieën die kostenbesparingen mogelijk maken. Ook is het mogelijk door het toepassen van nieuwe technieken efficiency verbeteringen te realiseren wat uiteindelijkbijdraagt aan verlaging van de kosten of verhoging van uw opbrengsten. Aangezien telecommunicatie ons vak is, willen wij u graag helpen met het realiseren van kostenbesparingen en het verhogen van uw efficiency. Hiervoor hebben wij de TeleScan ontwikkeld.

Trefwoorden: Adsl, Advies, Advies Telecom, Beconnected, Blackberry, Centrale, Centrales, Communicatie, Consultancy, Nokia, Palm, Siemens, Solcon, Telecombedrijf, Telecommunicatie, Telfort, Voip, Webhosting,

Andere producten en diensten van Beconnected-IJsselstein

Beconnected-IJsselstein opend kantoor op de Panoven in IJsselstein van Beconnected-IJsselstein thumbnail
28-12-2008

Beconnected-IJsselstein opend kantoor op de Panoven in IJsselstein

Een jong, dynamisch en innovatief bedrijf actief in telecommunicatie en om u kennis te laten maken met Beconnected willen wij ons graag op onze manier presenteren: