Bouwtop Lidmaatschap Actie - Gratis TomTom

Door: Bouwtop  25-04-2008
Trefwoorden: Professioneel, Leden, Ipod

Is de weergave niet goed bekijk hier de nieuwsbrief in uw browser.
 
 


 

bouwtop, "de marktplaats voor bouw en industrie"

 

BouwTop bestaat alweer 2 jaar en is momenteel uitgegroeid tot een van de grootste marktplaatsen in de Bouw en Industrie. En de NR 1 als het gaat om professionaliteit en diversiteit in het aanbod.

 

Door de grote groei heeft bouwtop een nieuwe face-lift gekregen en is er onder de motorkap het nodige ontwikkeld. Zo is de website nog zoekvriendelijker gemaakt voor zowel het zoeken op bouwtop, als mede in de terugvindbaarheid in alle grote zoekmachines. Uw advertenties worden dus niet alleen bekeken op bouwtop.nl maar ook gevonden in bijvoorbeeld google.

Bouwtop is in een feestelijke stemming en geeft bij nieuw leden of banner campagnes een GRATIS Ipod Touch of TomTom kado!! Bouwtop is gespecialiseerd in alle bouwsectoren (bouw, landbouw, tuinbouw, staalbouw etc.). Bij ons kunt u dus gericht adverteren. Klik hier voor meer informatie.

  

banner op bouwtop.nl "beter dan een advertentie in een vakblad"

 


Actie 1:

Bij elke campagne voor één jaar onder de € 1000,- (excl BTW) ontvangt U een GRATIS een TomTom 3rd Benelux kado (gratis thuis bezorgd). Of u kiest ervoor om twee relaties uit de technische handel gratis 6 maanden lid te maken.

Actie 2:
Bij elke campagne voor één jaar boven de € 1000,- (excl BTW) ontvangt U een GRATIS Ipod Touche kado! (gratis thuis bezorgd) Of u kiest ervoor om twee relaties uit de technische handel GRATIS 12 maanden lid te maken.

Waarom een banner:
Op bouwtop.nl bent u 24/7, 365 dagen per jaar zichtbaar op de gewenste pagina.
Een banner kent geen beperkte oplages zoals in een vakblad, ook kan een banner niet in de kantine terecht komen of zelfs ongelezen blijven liggen ergens op een bureau / prullenbak.

Een banner is interactief en linkt door naar uw site, wij houden voor u bij hoe vaak u gezien wordt en hoeveel bezoekers er naar uw site zijn gestuurd. Ook kunt u in een banner zoveel informatie kwijt als u wilt. Daarnaast is de banner als u dat wilt voor dezelfde prijs Full Color! en geanimeerd!!!

Door groep/branche specifiek te adverteren bereikt u meteen de juiste bezoekers welke geïntereseert kunnen zijn tot aankoop /inhuur van uw goederen of diensten.
 
Deze vorm van adverteren is uitermate geschikt voor het opbouwen van naamsbekendheid van uw bedrijf, merk of producten / diensten.


 

bouwtop, wat is er vernieuwd

 


     
    Oude Bouwtop                                                            Nieuwe Bouwtop

Enkele verschillen met vroeger:

 • Navigatiemenu is gemoderniseerd en schuift uit om de subgroepen te tonen.
 • Uitstraling van de site is geheel aangepast aan deze tijd, ook de techniek is volledig vernieuwd en klaar voor de toekomst.
 • Inloggen en aanmaken van accounts is eenvoudiger en overzichtelijker geworden.
 • Advertentiebeheer is beter en overzichtelijker en boordevol nieuwe funkties.
 • Nieuwe afbeeldingweergave.
 • Referentienummer; vanaf nu zijn alle advertenties voorzien van een referentienummer. Met behulp van het ref.nr. kunt u of de klant (bij meerdere advertenties) makkelijk de advertentie online terug vinden. Het nummer kan als zoekopdracht worden ingegeven.
 • Zoekmachine geoptimaliseerd; iedere advertentie wordt aangemeld bij de grotere zoekmachines.

Betaalde funkties:
Als u lid wordt van Bouwtop dan krijgt u:

 • Een eigen website; volledig naar wens aan te passen via uw eigen account. (logo's, tekst, kleur, tel, fax, web en mail adres.)
 • Als lid wordt u apart in ons optimalisatie programma opgenomen om hoger te scoren in zoekmachines.
 • Reclame vrij adverteren op Bouwtop dus geen google ads en banners van derden bij uw advertenties.
 • U bent in full control van een zeer geavanceerd marketing tool.


Banner systeem:
Nieuw bij Bouwtop is het rubriek specifiek banneren. Dit heeft als voordeel dat u gericht reclame maakt voor uw doelgroep.
U kunt natuurlijk ook kiezen voor een banner die op de gehele website terug te zien is. Bij leden loopt er geen reclame door de advertenties.

Vraag via [email protected] naar onze geringe prijzen en voorwaarden of kijk op de site www.bouwtop.nl.

 

 
 

Trefwoorden: Gratis Adverteren, Ipod, Ipod-touch, Leden, Lidmaatschap, Professioneel, Tomtom,

Contact Bouwtop

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share