eBook Improve Your Photos: Landscape and Architecture.

eBook Improve Your Photos: Landscape and Architecture. van John Verbruggen Fotografie

Door: John Verbruggen Fotografie  02-08-2013
Trefwoorden: Fotografie, Architectuurfotografie, Landschapsfotografie

John Verbruggen publiceerde op 02-08-2013 zijn eerste eBook Improve Your Photos: Landscape and Architecture. Het boek (dat in het Engels is geschreven) is te verkrijgen in zijn webshop (http://johnverbruggenfotografie.tumblr.com/eBook#!/~/product/category=6195476&id=26527390). Dit eBook is geschreven voor hobby fotografen die wat basiskennis van hun camera hebben en die graag hun foto’s van landschap en architectuur verder willen verbeteren. Het boek is uitsluitend in PDF-formaat te koop. Het boek bevat de volgende hoofdstukken: - Light, the foundation of every photograph - Learning the language of photography - Composing your image - Creativity, what fuels it and what kills it - When you come home: Storing, selecting and judging your photos - Gear: basic equipment Het boek is minder technisch dan de meeste boeken over dit onderwerp en meer gericht op het maken van betere foto’s en wat daar voor nodig is. Dit eBook is te koop in de webshop van John Verbruggen Fotografie (http://johnverbruggenfotografie.tumblr.com/eBook#!/~/product/category=6195476&id=26527390).

Trefwoorden: Architectuurfotografie, Ebook, Fotografie, Landschapsfotografie

Contact John Verbruggen Fotografie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van John Verbruggen Fotografie

De Hotelfotograaf van John Verbruggen Fotografie thumbnail
05-02-2014

De Hotelfotograaf

De Hotelfotograaf brengt uw hotel, hotelkamers en omgeving op een onderscheidende wijze in beeld! Goede foto's vandaag zijn een investering in de boekingen van morgen.


13-09-2011

Fotografie van architectuur, interieur, infrastructuur en landschap.

John Verbruggen Fotografie verzorgt in opdracht kwaliteitsfotografie van architectuur, interieur, infrastructuur en landschap. Laat uw project of object ook door