De Ronde Tafel IJsselstein RT 178 organiseert het Rabobank Stadsgolf IJsselstein

De Ronde Tafel IJsselstein RT 178 organiseert het Rabobank Stadsgolf IJsselstein van Ronde Tafel Ijsselstein

Door: Ronde Tafel Ijsselstein  10-06-2008
Trefwoorden: Citygolf, Stadsgolf

De Ronde Tafel IJsselstein RT 178 organiseert het Rabobank Stadsgolf IJsselstein

Op zaterdag 14 juni 2008 is het zover: Het Rabobank Stadsgolf IJsselstein 2008. Een groot gedeelte van het Hogebiezenpark, het Podium, alsmede een attractief parcours rondom de binnenstad van IJsselstein zal voor één dag omgebouwd worden tot een hoogwaardige Stadsgolfbaan.
Alle benodigde vergunningen zijn verleend en het evenement kent een volledig gevuld deelnemersveld. Volgens voorzitter Joost de Haas van het organiserende De Ronde Tafel IJsselstein RT178, zijn de aanmeldingen “overweldigend” geweest en “hebben we helaas niet alle aanvragen kunnen plaatsen”. “Het is bijzonder om te mogen constateren dat de non-profit-gedachte en het sportieve karakter van dit evenement zo enorm aanspreekt”, aldus De Haas.
Mede door de enorme belangstelling van diverse sponsoren en de inspanningen van vrijwilligers, kan er een aanzienlijke donatie ten gunste komen van de Stichting Roemeense Kinderhulp en De Stichting Zonnebloem.

De organisatie van Het Rabobank Stadsgolf IJsselstein is in handen van De Ronde Tafel IJsselstein RT178.  De RT178 is een van de 196 aangesloten “tafels” bij de Nederlandse tafelronde met in totaal ca. 3.000 actieve leden. Wereldwijd heeft De Ronde Tafel 45.000 leden.
De RT178 is opgericht op 27 april 1991 en heeft momenteel 18 enthousiaste leden (“tafelaars”) die woonachtig zijn of economische betrokkenheid hebben in IJsselstein en de Lopikerwaard. Het is een club voor mannen tussen de 25 en 40 jaar die vriendschap bevordert en stimuleert dat kennis en ervaringen uitgewisseld worden, met als doel maatschappelijk actief te zijn met zijn omgeving.

Het dagprogramma voor 14 juni 2008 zal er als volgt uitzien;
12.30 uur        Opening door de voorzitter van de Ronde Tafel IJsselstein RT178
12.45 uur        Officiële opening door de burgemeester van IJsselstein drs. P.C. van den Brink
13.00 uur        Start wedstrijd
17.00 uur        Einde wedstrijd
18.00 uur        Bekendmaking en uitreiking donatie aan de goede doelen

De organisatie is trots om bekend te maken dat er na het wedstrijdprogramma een veiling zal plaatsvinden met bijzondere veilingstukken. Zo zal er een speciaal voor Stadsgolf IJsselstein door Tiger Woods (nr. 1 wereldranglijst) gesigneerde hole-vlag worden geveild, alsmede een aantal door nationale en internationale golfprofessionals ter beschikking gestelde golfattributen. Uiteraard zal ook deze opbrengst volledig ten goede komen aan de goede doelen.

Aangezien het evenement op openbaar gebied plaatsvindt, rekent de organisatie op veel belangstelling en daarom vraagt de organisatie oplettendheid van de omstanders. 

Voor informatie is beschikbaar:
Joost de Haas (voorzitter RT178) – tel. 06 – 515 478 60

Website www.rondetafelijsselstein.nl/stadsgolf.htm

Trefwoorden: Citygolf, Stadsgolf