Opel Movano XXL

Opel Movano XXL van Terberg Specials

Door: Terberg Specials  26-06-2009

Diverse partijen hebben samengewerkt bij de opbouw van de verlengde Opel Movano. Terberg Techniek ‘zaagde’ in samenwerking met Terberg Specials de originele Movano Chassis Cabine L3H1 doormidden, waarna Lamboo Carrosserie een achteroverbouw op de Movano monteerde. Lamboo ontwikkelde tevens de bakopbouw en de klep voor de verlengde Movano. Door de strakke planning en controle vanuit de Haagse Opel-dealer verliep het project naar volle tevredenheid van alle partijen.

Zorgproces
De materialen die Dräger Medical Netherlands B.V. moet vervoeren, zijn dikwijls te groot voor een gangbare bedrijfsauto. De organisatie zocht én vond een oplossing bij Opel. Dräger Medical Netherlands B.V. koos Het Motorhuis Den Haag als leverende partij vanwege de speciale Fleetsales-afdeling van de Opel-dealer, die over veel expertise op het gebied van speciale leveringen beschikt. Dankzij deze Fleetsales-afdeling heeft Dräger Medical Netherlands B.V. de zekerheid van vaste aanspreekpunten en een constant hoog serviceniveau.
Dräger Medical Netherlands B.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve producten, diensten en geïntegreerde totaaloplossingen voor patiëntenzorg en thuiszorg. De internationale organisatie helpt haar klanten patiënten te begeleiden in het volledige kritische zorgproces. Dräger Medical is vertegenwoordigd in meer dan 190 landen, met dochterondernemingen in veertig landen. Wereldwijd heeft Dräger Medical bijna zesduizend medewerkers. In de Nederlandse organisatie werken in totaal 278 mensen.


Contact Terberg Specials

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share