The Competence Group ontwikkelt e-learning voor ResidentWeb van TTS

The Competence Group ontwikkelt e-learning voor ResidentWeb van TTS van The Competence Group

Door: The Competence Group  01-10-2008
Trefwoorden: Software, E-learning, Zorgleefplan

The Competence Group en Technology To Serve (TTS) zijn een samenwerking gestart voor e-learning in de V&V sector. The Competence Group gaat voor de implementatie van het elektronisch cliënten dossier (ECD ResidentWeb) van TTS een e-learningmodule ontwikkelen. Hiermee willen zij de implementatie van het ECD ResidentWeb bij hun klanten verbeteren en vereenvoudigen.

TTS is leverancier van het ECD ResidentWeb waarin onder andere de cliëntenadministratie, het zorgdossier op basis van het Zorgleefplan en de capaciteitsplanning (met rooster) integraal zijn opgenomen. Het systeem is workflow ondersteunend, volledig webbased en voldoet geheel aan de eisen van de ActiZ versie 2.2. Met het programma ResidentWeb biedt TTS een oplossing voor de gehele V&V sector.

The Competence Group biedt naast diverse trainingen op gebied van voorbehouden en risicovolle handelingen ook trainingen voor computervaardigheden en administratieve organisatie. The Competence Group is met meer dan 100.000 gebruikers en 60 instellingen marktleider in de zorg. The Competence Group is geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&V.

TTS
T 0341 27 93 99
E [email protected]
www.ttoserve.nl

The Competence Group
T 030 256 56 25
E [email protected]
www.competence.biz  / www.onzezorg.net

Trefwoorden: E-learning, Software, Tts, Zorgleefplan