Rooyackers Affiliate Cursus

Door: Zorgunie  30-10-2008
Trefwoorden: Website, Design, Internet

Stefan Rooyackers Affiliate Cursus Deel 1

Affiliate marketing is voor sommige een welbekend begrip en zij verdienen hier duidenden euro’s dan wel dollars per dag mee. Andere hebben hier nog nooit van gehoord. Speciaal voor iedereen die hier een beetje tussenin zweeft in negen delen beknopt wat informatie, uitleg en belangrijke tips.

http://www.charelle.nl/wordpress/?p=8


Een potentiële affiliate aanbieding gevonden.

Zodra je een aantal mogelijk geschikte aanbieding gevonden hebt kan je beginnen met verder marktonderzoek.

-                     Erg belangrijk is bijvoorbeeld om te kijken of andere affiliates de aanbieding promoten via PPC (Google, MSN en Yahoo) op de belangrijkste zoekwoorden.

!           Adverteren een hoop andere affiliates het product dan is dat een GOED teken. Dit betekend dat er geld te verdienen valt. Heb je moeite om affiliates te vinden die het product promoten, dan is de kans groot dat de aanbieding niet werkt voor betaald zoeken.            !

-                     Ook vakbeurzen en conferenties zijn goede plekken om affiliate aanbiedingen te onderzoeken

Je doel tijdens een beurs is om een handvol mogelijke affiliate aanbieders of affiliate netwerken te vinden met wie je samen wil werken. Vragen die je kan stellen hierbij zijn

1.      Hoeveel verdient je top affiliate per maand?

2.      Krijgen je top affiliates hun verkopen door betaald zoeken?

3.      Als ik voor jou ga werken als een affiliate, in hoeverre ben je bereid me te helpen en hoeveel informatie wil je me verschaffen?

-                     Benader affiliate managers buiten vakbeurzen om.

Als je niet in de positie bent om affiliate managers in persoon te ontmoeten zal je contactgegevens van deze personen moeten achterhalen. Vaak is er bij Clickbank of CJ een email adres of telefoonnummer te vinden.

-                     Tenslotte wil je ook je netwerk onderhouden met andere affiliates. Meld je bijvoorbeeld aan op een forum, de experts die daar actief zijn hebben veel kennis en ervaring die als beginnend affiliate zeer waardevol kan zijn.

Trefwoorden: Bedrijf, Design, Geld, Internet, Krediet, Kredieten, Mkb, Web Design, Website

Contact Zorgunie

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share