Pedicure Praktijk Versteeg Eefje Medisch Pedicure

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Doornseweg 3 A , 3947 MA Langbroek, Utrecht
Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede

E-mail - Geen ingevoerd

Over Pedicure Praktijk Versteeg Eefje Medisch Pedicure

Wat ik u graag op het hart wil drukken is dat uw voeten aandacht verdienen omdat ze de fundamenten van ons lichaam vormen. Gedurende de 23 jaar dat ik dit beroep uitvoer, heb ik heel veel mensen behandeld die problemen met hun voeten hadden als o.a. ingegroeide teennagels, overtollig eelt, likdoorns, kloven, wratten, blaren, zweetvoeten en schimmelnagels.

Voor de schimmelnagels heb ik sinds kort een nieuwe methodiek die aantoonbaar de meest effectieve behandeling hiervoor vormt: de schimmelnagellaser. De schimmel voedt zich met keratine; een proteïne in de nagel en deze infectie heeft weer het gevolg dat de nagels dikker worden en er dusdanig gaan uitzien dat er zelfs een negatief zelfbeeld kan ontstaan. En daarbij wordt het ook pijnlijk waardoor het lopen op nadelige wijze beïnvloed wordt. Dit is een doorbraak op het gebied van deze kwaal. Een behandeling duurt ca 20 minuten en in de meeste gevallen zijn drie tot vier behandelingen voldoende, het ligt er aan in welke mate de kwaal zich voordoet bij de cliënt.

Openingstijden

Ma
-
Di, Do
-
Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Nail Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pedicure Praktijk Versteeg Eefje Medisch Pedicure in Doornseweg 3 A, Langbroek Utrecht 3947 MA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Voetverzorging diensten in Langbroek Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Langbroek Voetverzorging per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Langbroek Utrecht, 3947 MA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822425]