Berg Tuinmeubelspecialist vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hamersveldseweg 54 , 3833 GS Leusden, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Berg Tuinmeubelspecialist vd

Jan van den Berg is al sinds 1981 gespecialiseerd in tuinmeubelen en tuinhuisjes. Op de kruising Hamersveldseweg - Noorderinslag is de winkel gesitueerd en niet meer uit het Leusdense beeld weg te denken.

Persoonlijke benadering, service en klantvriendelijkheid zijn de kernwoorden waar Jan van den Berg het al jaren mee doet. En dat wordt jaar in jaar uit bewezen. U bent klant en geen nummer!

Kom eens langs! De koffie staat altijd voor u klaar en de showroom is rijkelijk gevuld met de nieuwste generatie tuinmeubelen. Op deze website krijgt u alvast een indruk van het assortiment. Klik op de logo's voor meer informatie of bekijk handige onderhoudstips voor uw meubelen.

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Berg Tuinmeubelspecialist vd in Hamersveldseweg 54, Leusden Utrecht 3833 GS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Leusden Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leusden Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leusden Utrecht, 3833 GS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825687]