BizzCount.com introduceert video-commercials

BizzCount.com introduceert video-commercials van Bizzcount

Door: Bizzcount  19-09-2007
Trefwoorden: Marketing, Video, Promotie

Ondernemers kunnen nú hun eigen professionele video-commercial laten produceren en online plaatsen op de website www.bizzcount.com. BizzCount introduceert het BizzVideo-pakket. Met het BizzVideo-pakket ste lt BizzCount ondernemers in staat om hun “boodschap”, gekoppeld aan hun andere op www.bizzcount.com aanwezige bedrijfsgegevens, op eigentijdse en professionele wijze uit te dragen. Zichtbaar voor duizenden potentiële relaties gedurende 24 uur per dag.
Voor de productie van professionele Video-commercials is BizzCount een samenwerking aangegaan met Sense-AV producties.

BizzCount blijft regelmatig nieuwe diensten en producten toevoegen aan haar pakket.
Binnenkort wordt het BizzMedia pakket op de markt gebracht, waarmee de huidige diensten nog een extra dimensie erbij krijgen.
Met de “Marketing Cockpit” van BizzCount kunnen ondernemers nu al online en zelfstandig hun bedrijf profileren en zichtbaar maken voor hun potentiële relaties.
BizzCount stelt bedrijven in staat om zichzelf op een innovatieve manier dóór Zelfbediening en Snelheid en Gemak en dús Tijd- en Kostenbesparing aan duizenden potentiële relaties te presenteren.

Bedrijven en Markten op een professionele manier dichter bij elkaar brengen is en blijft de service, die BizzCount aan bedrijven biedt. Het netwerken wordt voor (ambitieuze) MKB-ondernemers
een stuk eenvoudiger en met de service(s), die BizzCount biedt, kan een enorme versnelling en dus kostenbesparing gerealiseerd worden.

Met het gebruik van de online Marketing Cockpit kan de ondernemer geheel zelfstandig en eenvoudig zijn/haar :
- advertenties, bedrijfsprofiel of bedrijfspresentatie plaatsen en beheren
- het eigen digitale online netwerk ( my favorites ) beheren
- het eigen bedrijfsnieuws plaatsen op de website of in de BizzCourant
- mailings versturen naar het eigen online netwerk
- video-commercials plaatsen

Trefwoorden: B2b, Bedrijfspresentatie, Bedrijfsprofiel, Bedrijfsvideo, Commercial, Kostenbesparing, Marketing, Promotie, Video, Video Presentatie, Videopresentatie, Virtueel Netwerken