Nieuw: CLAMARE! Reclame Blog

Door: Clamare  15-09-2006
Trefwoorden: Marketing, E-mail, Trends

CLAMARE! is een nieuwe reclame blog, en brengt je dagelijks het laatste nieuws op het gebied van advertising, e-mail, crossmedia, trends, web, marketing, narrowcasting, viral marketing, mobile, campaigns, search engine, game, strategy en event. CLAMARE! is latijn voor schreeuwen, waarvan het Nederlandse woord "reclame" is afgeleid. Vroeger was schreeuwen de beste manier om duidelijk te maken wat er te koop was. Lees verder op: www.clamare.nl

CLAMARE! is een web initiatief van Yellow Lemon Tree - Creative Media uit Leusden (www.yellowlemontree.nl). Andere webinitiatieven van YLT zijn: www.tvopjepc.nl, www.evenementkalender.nl, www.gadgetnews.nl, www.turbulentie.nl, en www.Webcammy.com. De webinitiatieven van YLT hebben gezamenlijk ruim drie miljoen pageviews per maand.

Yellow Lemon Tree, kortweg YLT, is een full-service mediabureau en levert diensten op gebied van webdesign, print, dtp, marketing en communicatie. Wij leveren frisse designs voor diverse media, heldere websites, fruitige concepten, transparante begeleiding en campagnes met een twist! Onderscheidend door snelle en doeltreffende samenwerking.

Yellow Lemon Tree realiseert naast haar grafische diensten voor opdrachtgevers regelmatig nieuwe, innovatieve internetconcepten. Om het 'creatieve' brein fris te houden brengt YLT verfrissende portals en sites de gaten in het internet- landschap op te vullen.

Trefwoorden: Campaigns, Crossmedia, E-mail, Game, Marketing, Mobile, Narrowcasting, Strategy En Event, Trends, Viral Marketing, Web,